MiCardium, απάτη; αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

MICARDIUM είναι ένα συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της υγείας της καρδιάς και της αρτηριακής πίεσης. Αυτές οι κάψουλες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να προάγουν τη βέλτιστη καρδιακή λειτουργία.

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

ΠροϊόνΜΙΚΑΡΔΙΟ
Φαρμακευτική μορφήΚάψουλα
Πραγματικές κριτικές⭐4,94 από 5 αστέρια
ΑποστολήExpress courier
ΔιαθεσιμότηταΈτσι

Ποιες είναι οι κύριες αιτίες της υψηλής αρτηριακής πίεσης;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γιατροί δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν την ακριβή αιτία της υψηλής αρτηριακής πίεσης . Ωστόσο, είναι γνωστό ότι πολλοί παράγοντες αυξάνουν την αρτηριακή πίεση, όπως:

 • Ηλικία:   Ο κίνδυνος υπέρτασης αυξάνεται με την ηλικία. Στην πρώιμη μέση ηλικία, η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι πιο συχνή στους άνδρες. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να το αναπτύξουν μετά την εμμηνόπαυση.
 • Οικογενειακό ιστορικό
 • Υπερβολικό βάρος ή παχυσαρκία  : Όσο περισσότερο ζυγίζετε, τόσο περισσότερο αίμα χρειάζεστε για να μεταφέρετε θρεπτικά συστατικά στους ιστούς σας. Καθώς ο όγκος του αίματος αυξάνεται, η πίεση στα αρτηριακά τοιχώματα αυξάνεται επίσης.
 • Έλλειψη σωματικής δραστηριότητας:   Οι ανενεργοί άνθρωποι τείνουν να έχουν ταχύτερο καρδιακό ρυθμό. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο για τη δύναμη του αίματος να χτυπήσει τις αρτηρίες.
 • Κάπνισμα:   Το κάπνισμα καπνού αμέσως και προσωρινά αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Επιπλέον, οι χημικές ουσίες στον καπνό μπορούν να βλάψουν την επένδυση των τοιχωμάτων των αρτηριών.
 • Πάρα πολύ αλάτι
 • Δεν υπάρχει αρκετό κάλιο
 • Δεν υπάρχει αρκετή βιταμίνη D
 • Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
 • Στρες:   Τα υψηλά επίπεδα στρες μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινή αλλά δραματική αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Ορισμένες χρόνιες παθήσεις:   συμπεριλαμβανομένης της υψηλής χοληστερόλης, του διαβήτη, της νεφρικής νόσου και της υπνικής άπνοιας.

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ποια είναι τα συμπτώματα της υψηλής αρτηριακής πίεσης;

Η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό και άλλα προβλήματα. Η υψηλή αρτηριακή πίεση ονομάζεται «σιωπηλός δολοφόνος» επειδή συνήθως δεν προκαλεί συμπτώματα ενώ προκαλεί βλάβη. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν ότι τα έχουν μέχρι να πάνε στο γιατρό για άλλο λόγο.

Η πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να προκαλέσει ορισμένα συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ζάλη ή περισσότερες ρινορραγίες από το συνηθισμένο. Αλλά αυτά τα συμπτώματα συνήθως δεν εμφανίζονται μέχρι να φτάσουν σε ένα σοβαρό στάδιο. Μέχρι να εμφανιστούν αυτά τα συμπτώματα, η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή.

Δεδομένου ότι συνήθως δεν υπάρχουν συμπτώματα, είναι σημαντικό να μετράτε τακτικά την αρτηριακή σας πίεση.

MiCardium

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το MiCardium και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Πότε χρησιμοποιείται το MiCardium και ποιες είναι οι θεραπευτικές του ενδείξεις;

Το MiCardium είναι κάψουλες σχεδιασμένες να προάγουν την υγεία της καρδιάς. Αυτό το συμπλήρωμα προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη σωστή καρδιακή λειτουργία.

Προβλεπόμενη χρήση

Το MiCardium συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Υποστήριξη της συνολικής υγείας της καρδιάς: Για τη διατήρηση και την προώθηση της συνολικής υγείας της καρδιάς.
 • Έλεγχος αρτηριακής πίεσης: Σε καταστάσεις όπου ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης είναι απαραίτητος.
 • Υψηλή χοληστερόλη: Βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
 • Στρεσογόνος τρόπος ζωής: Σε περιόδους υψηλού σωματικού ή συναισθηματικού στρες, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την υγεία της καρδιάς.
 • Καρδιαγγειακή πρόληψη: Ως προληπτικό μέτρο για όσους θέλουν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Πώς λειτουργεί; Μηχανισμός δράσης

Το MiCardium λειτουργεί μέσω ενός συνδυασμού προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, το καθένα σχεδιασμένο να υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες και προστατεύουν τα καρδιακά κύτταρα από βλάβες. Επιπλέον, τα συστατικά του MiCardium είναι γνωστό ότι προάγουν τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης υπό έλεγχο.

Η μοναδική φόρμουλα του MiCardium περιέχει επίσης θρεπτικά συστατικά που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, μειώνοντας τον κίνδυνο συσσώρευσής της στις αρτηρίες. Αυτό το συμπλήρωμα έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και να παρέχει συνολική υποστήριξη για μια υγιή καρδιά.

Σύνθεση MiCardium – Δραστικά συστατικά

Το MiCardium περιέχει έναν συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών για την υποστήριξη της υγείας της καρδιάς. Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια συστατικά και τι κάνουν:

 • Ξηρό εκχύλισμα ελιάς (Olea europaea L., φύλλα) Δ/Ε 4:1 160 mg: Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες στο σώμα, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των καρδιακών κυττάρων από βλάβες.
 • Κράταιγος (Crataegus monogyna Jacq., άνθη και φύλλα) ξηρό εκχύλισμα βυζίδας. 0,5% σε βιτεξίνη 100 mg: Το Hawthorn χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας. Η βιτεξίνη είναι ένα φλαβονοειδές που βρίσκεται στον κράταιγο, γνωστό για την ευεργετική του δράση στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης και στην προώθηση της συνολικής καρδιαγγειακής υγείας.

Λάβετε υπόψη ότι η αποτελεσματικότητα τέτοιων συστατικών μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, επομένως η χρήση του MiCardium θα πρέπει να ενσωματωθεί σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Οφέλη

Το MiCardium , ένα συμπλήρωμα για την υγεία της καρδιάς, προσφέρει μια σειρά από οφέλη:

 • Υποστήριξη της υγείας της καρδιάς: Η μοναδική φόρμουλα του MiCardium έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη συνολική υγεία της καρδιάς.
 • Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης: Επιλεγμένα συστατικά συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης.
 • Μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων: Το MiCardium μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις στην κυκλοφορία του αίματος.
 • Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες: Τα παρόντα αντιοξειδωτικά, όπως το εκχύλισμα φύλλων ελιάς, βοηθούν στην προστασία των καρδιακών κυττάρων από βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες.
 • Υποστηρίζουν τη βέλτιστη καρδιακή λειτουργία: Συστατικά όπως το εκχύλισμα κράταιγου είναι γνωστό ότι υποστηρίζουν την υγιή καρδιακή λειτουργία, συμβάλλοντας στην καρδιαγγειακή ευεξία.
 • Βελτιωμένη ροή αίματος: Η παρουσία βιτεξίνης στον κράταιγο μπορεί να προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία της καρδιάς.
 • Μια φυσική προσέγγιση για την καρδιαγγειακή υγεία: Το MiCardium προσφέρει μια φυσική και βιώσιμη προσέγγιση για την υγεία της καρδιάς, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά.

Να θυμάστε ότι η αποτελεσματικότητα κάθε συμπληρώματος μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο και η χρήση του MiCardium θα πρέπει να ενσωματωθεί σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Το MiCardium πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα του προϊόντος . Ωστόσο, γενικά, η συνιστώμενη χρήση του MiCardium για την υγεία της καρδιάς συνήθως περιλαμβάνει την τακτική λήψη καψουλών. Ακολουθεί ένας γενικός οδηγός χρήσης:

 • Τυπική δόση: Η συνιστώμενη τυπική δόση μπορεί να ποικίλλει. Γενικά, συνιστάται να λαμβάνετε μία ή δύο κάψουλες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή: Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή στη φιάλη ή στη συσκευασία. Αυτές οι ενδείξεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συγκέντρωση των συστατικών.
 • Συνεπής πρόσληψη: Για να έχετε τα μέγιστα οφέλη, είναι σημαντικό να είστε συνεπείς στην ημερήσια πρόσληψη. Θυμηθείτε να μην παραλείπετε δόσεις για να εξασφαλίσετε τη συνέχεια της συμπλήρωσης.
 • Υγιής τρόπος ζωής: Η χρήση του MiCardium θα πρέπει να ενσωματωθεί με έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση και άλλες πρακτικές ευεξίας.

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

MiCardium

Επιπτώσεις από τη χρήση του προϊόντος

Τα αποτελέσματα από τη χρήση του MiCardium μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, ορισμένα από τα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι χρήστες περιλαμβάνουν:

 • Διατήρηση της υγείας της καρδιάς: Το MiCardium δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τη συνολική υγεία της καρδιάς βοηθώντας στη διατήρηση της βέλτιστης καρδιακής λειτουργίας.
 • Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης: Τα στοχευμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης, προάγοντας τη φυσιολογική αρτηριακή πίεση.
 • Μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου: Η τακτική χρήση του MiCardium μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζοντας την καρδιαγγειακή υγεία.
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Συστατικά όπως το εκχύλισμα κράταιγου μπορεί να προάγουν την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, επηρεάζοντας θετικά τη συνολική υγεία της καρδιάς.
 • Αντιοξειδωτικές ιδιότητες: Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο MiCardium μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία των καρδιακών κυττάρων από βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες.
 • Συνολική ευημερία: Μια υγιής καρδιά μπορεί να επηρεάσει θετικά τη συνολική ευημερία ενός ατόμου, συμβάλλοντας σε έναν πιο δραστήριο και ζωτικό τρόπο ζωής.

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ακολουθούν μερικές κριτικές από πραγματικούς χρήστες από φόρουμ και σχόλια

«για να μοιραστώ την εμπειρία μου με τις κάψουλες MiCardium . Ως 63χρονος συνταξιούχος, η υγεία της καρδιάς μου έχει γίνει προτεραιότητα. Μετά τη χρήση του MiCardium για αρκετούς μήνες , είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην υγεία της καρδιάς μου.

Οι κάψουλες είναι εύκολο να ληφθούν και δεν έχω βιώσει παρενέργειες. Νιώθω πιο ενεργητικός και έχω παρατηρήσει μείωση της κούρασης κατά τις καθημερινές δραστηριότητες. Η αρτηριακή πίεση παρέμεινε υπό έλεγχο και ο γιατρός παρατήρησε βελτίωση στις καρδιακές παραμέτρους.

Ακολουθούν μερικές κριτικές από πραγματικούς χρήστες από φόρουμ και σχόλια

Είμαι ευγνώμων που βρήκα το MiCardium και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να φροντίσει φυσικά την υγεία της καρδιάς του.”

Αφού άρχισα να χρησιμοποιώ το MiCardium, παρατήρησα μια αύξηση στην ενέργειά μου και τη συνολική μου ευεξία. Παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής μου, η αρτηριακή μου πίεση παρέμεινε σταθερή. Οι κάψουλες είναι εύκολο να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά μου και δεν έχω νιώσει καμία ενόχληση.

Το MiCardium έχει προσφέρει ανεκτίμητη υποστήριξη για την υγεία της καρδιάς μου και το συνιστώ σε όποιον αναζητά έναν φυσικό τρόπο να φροντίσει την καρδιά του.

Σε ευχαριστώ, MiCardium , που έκανες την καρδιά μου πιο δυνατή και πιο υγιή!

>>>-50% τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε