CardioA, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

CardioA είναι δισκία που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της υπέρτασης. Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά, αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και να προάγει την καρδιαγγειακή υγεία.

Αιτίες υψηλής αρτηριακής πίεσης

Η υψηλή αρτηριακή πίεση ή η υπέρταση ονομάζεται «σιωπηλός δολοφόνος» επειδή σπάνια προκαλεί συμπτώματα. Είναι ο μοναδικός μεγαλύτερος γνωστός παράγοντας κινδύνου για καρδιακή ανεπάρκεια, στεφανιαία νόσο και εγκεφαλικό επεισόδιο.  Σε κυβερνητική έκθεση του 2015 Η υψηλή αρτηριακή πίεση προκάλεσε 10,7 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως. Μέχρι το 2025, αναμένεται να επηρεάσει περισσότερους από 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Πώς να αναγνωρίσετε αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση

Η αρτηριακή πίεση μπορεί να προσδιοριστεί χρησιμοποιώντας ένα πιεσόμετρο για τη λήψη μετρήσεων. Οι αναγνώσεις καταγράφονται ως ένας αριθμός πάνω από τον άλλο. Ο αριθμός στην κορυφή αντιπροσωπεύει τη συστολική αρτηριακή πίεση – την υψηλότερη πίεση στα αιμοφόρα αγγεία όταν η καρδιά συστέλλεται. Ο κάτω αριθμός αντιπροσωπεύει τη διαστολική αρτηριακή πίεση – τη χαμηλότερη πίεση στα αιμοφόρα αγγεία μεταξύ των καρδιακών παλμών όταν οι μύες της καρδιάς είναι χαλαροί. 

Η φυσιολογική αρτηριακή πίεση είναι μεταξύ 90/60 mmHg και 120/80 mmHg. 

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Κλινικής Αριστείας, η υψηλή αρτηριακή πίεση ορίζεται ως μια κλινική ένδειξη 140/90 mmHg ή μια μέση μη κλινική ένδειξη 135/85  mmHg  . Μια τιμή μεταξύ 120/80 mmHg και 140/90 mmHg θεωρείται γενικά υψηλή.

Αιτίες και παράγοντες κινδύνου

Η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλείται από διάφορους παράγοντες κινδύνου, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, οι οποίοι προκαλούν πάχυνση των τοιχωμάτων των αρτηριών σας και καθιστούν δυσκολότερη τη μεταφορά αίματος σε όλο το σώμα. Παρακάτω είναι οι άμεσοι ή έμμεσοι παράγοντες κινδύνου που προκαλούν υψηλή αρτηριακή πίεση:

Ηλικία

CardioA

Φυσικά, καθώς μεγαλώνετε, εκτίθεστε σε περισσότερους παράγοντες κινδύνου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Επομένως, η αρτηριακή πίεση αυξάνεται με την ηλικία.

Εθνότητα

Οι άνθρωποι αφρικανικής και καραϊβικής καταγωγής διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο υπέρτασης. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποδηλώνουν γιατί, υπάρχουν πιθανές συνδέσεις με τον τρόπο ζωής και τη γενετική. Οι Αφρικανοί στην Καραϊβική ανταποκρίνονται επίσης διαφορετικά στα φάρμακα για την υψηλή αρτηριακή πίεση, όπως  οι αναστολείς Ace  .

Οι άνθρωποι με καταγωγή από τη Νότια Ασία (Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Σρι Λάνκα) έχουν γενετική προδιάθεση για διαβήτη. Αυτό σχετίζεται έμμεσα με την υψηλή αρτηριακή πίεση. Έχει αναφερθεί ότι το 80% των ατόμων με διαβήτη τύπου 2 έχουν υψηλή  αρτηριακή πίεση  .

Οικογενειακό ιστορικό

Εάν πολλά μέλη της οικογένειάς σας υποφέρουν από υψηλή αρτηριακή πίεση, διατρέχετε γενετικά μεγαλύτερο κίνδυνο να την αναπτύξετε.

Αλας

Το υπερβολικό αλάτι επηρεάζει την ισορροπία νατρίου στο σώμα, γεγονός που εμποδίζει τα νεφρά να αφαιρέσουν υγρά. Η προκύπτουσα κατακράτηση υγρών προκαλεί αυξημένη αρτηριακή πίεση, η οποία αναγκάζει τα αιμοφόρα αγγεία να εργαστούν σκληρότερα.

Το μεγαλύτερο μέρος του αλατιού που τρώμε (περίπου το 80%) κρύβεται σε επεξεργασμένα τρόφιμα όπως το ψωμί, τα μπισκότα και τα δημητριακά, τα έτοιμα γεύματα και τα φαγητά σε πακέτο  [R]  . Να ελέγχετε πάντα τις ετικέτες και να σημειώσετε ότι μερικές φορές το αλάτι και το νάτριο ανταλλάσσονται στις συσκευασίες. Οι μέγιστες συστάσεις είναι:

1 έως 3 ετών – 2 g αλάτι την ημέρα (0,8 g νάτριο)

4 έως 6 ετών – 3 g αλάτι την ημέρα (1,2 g νάτριο)

7 έως 10 ετών – 5 g αλάτι την ημέρα (2 g νάτριο)

11 ετών και ενήλικες – 6 g αλάτι την ημέρα (2,4 g νατρίου)  [R] .

Τι είναι το CardioA και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Πότε χρησιμοποιείται το CardioA και ποιες είναι οι θεραπευτικές του ενδείξεις;

Το Cardio A είναι ένα προϊόν ταμπλέτας που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπέρτασης. Αυτά τα δισκία περιέχουν έναν συνδυασμό συστατικών που μειώνουν την αρτηριακή πίεση και υποστηρίζουν ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα.

Ενδείξεις θεραπείας

Ακολουθεί μια λίστα καταστάσεων στις οποίες συνιστάται η χρήση δισκίων CardioA για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης:

 • Αρτηριακή υπέρταση: Το Cardio A ενδείκνυται για τη θεραπεία της υπέρτασης όταν η αρτηριακή πίεση είναι συνεχώς υψηλή.
 • Πρόληψη καρδιαγγειακών επιπλοκών: Το Cardio A μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών επιπλοκών που σχετίζονται με την υψηλή αρτηριακή πίεση, όπως καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο και προβλήματα στα νεφρά.
 • Διαχείριση προϋπαρχουσών καταστάσεων: Το συμπλήρωμα CardioA μπορεί να αποτελεί μέρος της φαρμακευτικής θεραπείας για τον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε ασθενείς με άλλες προϋπάρχουσες παθήσεις όπως ο διαβήτης ή η νεφρική νόσος.
 • Υποστήριξη απώλειας βάρους: Σε ορισμένες περιπτώσεις, το CardioA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός προγράμματος απώλειας βάρους, επειδή βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης που σχετίζεται με την παχυσαρκία.

Πώς λειτουργεί; 

Έτσι λειτουργούν τα χάπια:

 • Μείωση της αγγειακής αντίστασης: Τα συστατικά του Cardio A βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας την αντίσταση στη ροή του αίματος. Αυτό επιτρέπει στο αίμα να ρέει πιο εύκολα μέσω των αγγείων, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση.
 • Ισορροπία σωματικών υγρών: Το CardioA περιέχει συστατικά που βοηθούν στη ρύθμιση της ισορροπίας υγρών του σώματος. Αυτό βοηθά στη μείωση του όγκου του κυκλοφορούντος αίματος, το οποίο με τη σειρά του μειώνει την πίεση στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
 • Αντιοξειδωτικές επιδράσεις: Μερικά από τα συστατικά του Cardio A έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία των αιμοφόρων αγγείων από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αγγειακής λειτουργίας και στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.
 • Καρδιαγγειακή υποστήριξη: Τα συστατικά του CardioA μπορεί επίσης να υποστηρίξουν την καρδιαγγειακή υγεία γενικά. Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη της καρδιάς, τη μείωση της φλεγμονής και την προστασία των αιμοφόρων αγγείων.
Καρδιο Α

Σύνθεση CardioA – Δραστικά συστατικά

Ακολουθεί η λίστα με τα συστατικά των δισκίων CardioA και τα αποτελέσματά τους:

 • Άνθη και φύλλα κράταιγου : Αυτό το συστατικό είναι γνωστό ότι έχει αγγειοδιασταλτική δράση, η οποία προάγει τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία και μειώνοντας την αρτηριακή πίεση.
 • Συμπυκνώματα ραπανιού , μήλου, φραγκοστάφυλου, γλυκοπατάτας και κερασιού: αυτά τα συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, στη βελτίωση της αγγειακής λειτουργίας και στην προώθηση ενός υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Σκόρδο : Το σκόρδο είναι γνωστό για τις αγγειοδιασταλτικές και αντιυπερτασικές του ιδιότητες. Βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας έτσι την αντίσταση στη ροή του αίματος και την αρτηριακή πίεση.
 • Φύλλα ελιάς : Τα φύλλα ελιάς περιέχουν πολυφαινολικές ενώσεις που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Έχουν επίσης αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που προάγουν την καρδιαγγειακή υγεία.

Οφέλη

Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια οφέλη των δισκίων CardioA για την αρτηριακή πίεση:

 • Έλεγχος αρτηριακής πίεσης: Τα δισκία Cardio A έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης, στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και στη σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος: Τα συστατικά που περιέχονται στο CardioA βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος μέσω των αγγείων και διασφαλίζοντας τη σωστή οξυγόνωση των οργάνων και των ιστών.
 • Μείωση της αγγειακής αντίστασης: Το CardioA βοηθά στη μείωση της αντίστασης στα αιμοφόρα αγγεία, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος και μειώνοντας την προσπάθεια που απαιτείται από την καρδιά για την άντληση αίματος.
 • Υποστήριξη για την υγεία της καρδιάς: Τα δισκία CardioA παρέχουν υποστήριξη στο καρδιαγγειακό σύστημα, συμβάλλοντας στη γενική υγεία της καρδιάς και στη σωστή λειτουργία.
 • Αντιοξειδωτικές Επιδράσεις: Ορισμένα συστατικά του CardioA έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και προάγουν την αγγειακή υγεία.
 • Ρύθμιση της διαχείρισης των σωματικών υγρών: Το CardioA περιέχει συστατικά που υποστηρίζουν την ισορροπία των υγρών στο σώμα, συμβάλλοντας στη διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης και στη μείωση του όγκου του κυκλοφορούντος αίματος.
 • Μειωμένη φλεγμονή: Μερικά από τα συστατικά του CardioA έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής στο καρδιαγγειακό σύστημα και στη βελτίωση της συνολικής υγείας.
 • Cardiolis

Ενημερωτικό φυλλάδιο – Πώς να χρησιμοποιήσετε το CardioA ;

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα δισκία αρτηριακής πίεσης CardioA :

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή: Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που παρέχονται με το CardioA και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη δοσολογία και το πρόγραμμα. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 • Τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται με νερό: Τα δισκία υπέρτασης πρέπει να λαμβάνονται από το στόμα, κατά προτίμηση με άφθονο νερό. Ακολουθήστε τις οδηγίες για το πότε να το πάρετε, για παράδειγμα πριν ή μετά από ένα γεύμα.
 • Ακολουθήστε τη συνιστώμενη δόση: Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τη συνιστώμενη δόση του κατασκευαστή.
 • Βεβαιωθείτε ότι το παίρνετε τακτικά: Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνετε τα δισκία CardioA τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσπαθήστε να μην παραλείπετε δόσεις και προσπαθήστε να διατηρήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα λήψης.
 • Παρακολουθήστε την αρτηριακή σας πίεση: Η αρτηριακή σας πίεση θα πρέπει να παρακολουθείται τακτικά ενώ παίρνετε δισκία CardioA . Αυτό θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σας και να δείτε εάν χρειάζονται αλλαγές.
CardioA

Επιπτώσεις από τη χρήση του συμπληρώματος

Ακολουθούν μερικά από τα πιθανά αποτελέσματα που λαμβάνονται με τη χρήση του CardioA για την αρτηριακή πίεση:

 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης: Τα σκευάσματα CardioA μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, η οποία αποτελεί παράγοντα κινδύνου για καρδιακές και αγγειακές παθήσεις. Η τακτική χρήση του προϊόντος μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αρτηριακή σας πίεση σε υγιές επίπεδο.
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Τα συστατικά που περιέχονται στο Cardio A μπορεί να προάγουν τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μπορεί να αυξήσει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών σε σημαντικούς ιστούς και όργανα.
 • Καρδιαγγειακή υποστήριξη: Το CardioA μπορεί να προσφέρει συνολική υποστήριξη για την καρδιαγγειακή υγεία. Αυτό περιλαμβάνει τη διατήρηση της υγιούς καρδιακής λειτουργίας, την προστασία των αιμοφόρων αγγείων και τη μείωση της φλεγμονής.
 • Ισορροπία αρτηριακής πίεσης: Η τακτική χρήση του CardioA μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αρτηριακή σας πίεση σε ισορροπημένη κατάσταση, αποφεύγοντας τις υπερβολικές αλλαγές τόσο στην υπέρταση όσο και στην υπόταση.
 • Συνολική ευεξία: Λόγω των θετικών επιπτώσεών του στο καρδιαγγειακό σύστημα, το CardioA μπορεί να συμβάλει στη συνολική ευεξία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αυξημένη ενέργεια, μειωμένη κόπωση και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Πραγματικές κριτικές, αρνητικές απόψεις – σχόλια φόρουμ

«Είμαι 65 ετών και υποφέρω από προβλήματα υπέρτασης εδώ και αρκετά χρόνια. Δοκίμασα πολλά φάρμακα που μου συνέστησε ο γιατρός, αλλά δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, αφού άρχισα να παίρνω τα δισκία CardioA , παρατήρησα σημαντική βελτίωση στην αρτηριακή μου πίεση. Τώρα η αρτηριακή μου πίεση είναι σταθερή και νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό το προϊόν που έχει βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει παρόμοια προβλήματα.»

Πραγματικές κριτικές, αρνητικές απόψεις – σχόλια φόρουμ

«Ως χορεύτρια, η υγεία και η ευημερία μου είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα μου. Δυστυχώς, είχα προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, τα οποία επηρέασαν τα αποτελέσματά μου. Αποφάσισα να δοκιμάσω ταμπλέτες CardioA μετά από πρόταση ενός φίλου. Πρέπει να πω ότι με εξέπληξαν τα αποτελέσματα. Η αρτηριακή μου πίεση έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό και νιώθω γεμάτος ενέργεια όταν παίζω. Το CardioA με βοήθησε να διαχειριστώ την υψηλή αρτηριακή πίεση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της καθημερινότητάς μου».

Επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή – 50% έκπτωση, τιμή, πού να αγοράσετε

Το προϊόν CardioA είναι πλέον διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς. Επιπλέον, ο κατασκευαστής προσφέρει έκπτωση 50%. Για να κάνετε μια παραγγελία, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή μέσω του παρακάτω συνδέσμου και πραγματοποιήστε μια ηλεκτρονική αγορά. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

2 σκέψεις στο “CardioA, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε”

Σχολιάστε