Traugel – Λειτουργεί; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Traugel-  αφού πουλήσει χιλιάδες πακέτα σε όλο τον κόσμο, είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας. Ποιος είναι ο λόγος για όλη αυτή τη δημοτικότητα; Είναι πραγματικά τόσο αποτελεσματικό όσο δείχνουν οι κριτικές και οι απόψεις όσων το έχουν χρησιμοποιήσει; Ας αναλύσουμε τη σύνθεσή του για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί αυτό το φυσικό προϊόν στις αρθρώσεις και τους μύες.

Traugel είναι μια αλοιφή της οποίας η φυσική σύνθεση έχει ευεργετική επίδραση στις αρθρώσεις, την πλάτη και την κινητικότητα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα gel και εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα στην περιοχή της ενόχλησης. Η σύνθεσή του αποτελείται από διάφορα βιολογικά συστατικά και ως εκ τούτου αρχίζει ήδη να κερδίζει δημοτικότητα στα διαδικτυακά φόρουμ. Αποφασίσαμε να ελέγξουμε από πού προέρχονται οι κριτικές και οι απόψεις για το τζελ.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Μυϊκά προβλήματα και πόνος στις αρθρώσεις: συμπτώματα και σημεία

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να προκληθεί από τραυματισμούς που επηρεάζουν οποιονδήποτε από τους ιστούς που περιβάλλουν την άρθρωση. Οι τραυματισμοί μπορεί επίσης να επηρεάσουν τους συνδέσμους, τους χόνδρους και τα οστά που αποτελούν την άρθρωση.

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί επίσης να αποδοθεί σε καταστάσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή η οστεοαρθρίτιδα και ορισμένες λοιμώξεις. Σπάνια, ο ίδιος ο καρκίνος των αρθρώσεων μπορεί να προκαλέσει πόνο.

Τα κοινά συμπτώματα αυτού του τύπου προβλήματος περιλαμβάνουν:

 • Πλήγμα;
 • Απώλεια εύρους κίνησης
 • Οίδημα;
 • Αναπηρία
 • Ζεστός;
 • Ακαμψία;
 • Κοκκίνισμα?
 • Αδυναμία.
Traugel

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Αιτίες πόνου στις αρθρώσεις και στους μυς

Ο πόνος στις αρθρώσεις (γνωστός και ως αρθραλγία ) μπορεί να κυμαίνεται από ήπιο έως σοβαρό. Ο οξύς πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να διαρκέσει από αρκετές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες ή να γίνει χρόνιος, ειδικά εάν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα και σωστά. Όταν αισθάνεστε πόνο στις αρθρώσεις σας, πιθανότατα θα παρατηρήσετε επίσης περιορισμένο εύρος κίνησης. Για να αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι προκαλεί τον πόνο στις αρθρώσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Συνήθως τα τζελ και οι κρέμες για εξωτερική χρήση είναι χρήσιμα σε όλες τις περιπτώσεις.

 • Συνήθεις τραυματισμοί  : Οι τραυματισμοί της άρθρωσης (π. Μετά από τραυματισμό της άρθρωσης, μπορεί να εμφανιστούν μώλωπες, παραμόρφωση των οστών, βλάβη στις γύρω δομές (π.χ. σύνδεσμοι) ή βλάβη του χόνδρου. Εάν η άρθρωση είναι κατεστραμμένη, μπορεί να είναι επώδυνο να κάνετε καθημερινές δραστηριότητες, και μερικές φορές ακόμη και σε ηρεμία. Οι τραυματισμοί των αρθρώσεων, ακόμη και μετά την επούλωση, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης επώδυνης οστεοαρθρίτιδας χρόνια αργότερα.
 • Αρθρίτιδα  : Η αρθρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί λόγω τραυματισμού, ασθένειας ή μόλυνσης. Όταν μια άρθρωση φλεγμονή, η παραγωγή αρθρικού υγρού αυξάνεται και η κάψουλα της άρθρωσης διογκώνεται. Τα φλεγμονώδη κύτταρα που υπάρχουν μετακινούνται στον ιστό της άρθρωσης. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως ενεργή αρθρίτιδα. Όταν εμφανιστεί φλεγμονή, συνήθως θα παρατηρήσετε ερυθρότητα, ζεστασιά, πόνο και ακαμψία γύρω ή στην προσβεβλημένη άρθρωση.
 • Λοίμωξη των αρθρώσεων  : Τα μικρόβια (βακτήρια, ιοί ή μύκητες) μπορούν να ταξιδέψουν μέσω του σώματος για να φτάσουν στις αρθρώσεις. Τα μικρόβια μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μέσω του δέρματος, της μύτης, του λαιμού, των αυτιών ή της ανοιχτής πληγής. Μια υπάρχουσα μόλυνση μπορεί επίσης να εξαπλωθεί στις αρθρώσεις. Μολυσματική αρθρίτιδα μπορεί να αναπτυχθεί στο σημείο μιας μολυσμένης άρθρωσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να κάνει τη διαφορά στην πλήρη αποκατάσταση.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το τζελ Traugel – πώς λειτουργεί;

Traugel είναι ένα βιοκαλλυντικό προϊόν με φυσική φόρμουλα για την επίλυση προβλημάτων με πόνους στις αρθρώσεις και την πλάτη. Ο κατασκευαστής του ονομάζεται “Dobra Dostawa” και η έδρα του βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας – Ρίγα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει θετικά και να ανακουφίσει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια όλων των ειδών κινήσεων. Το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στη διανομή στην ΕΕ.

Traugel βασίζεται σε εκτεταμένες δοκιμές και κλινικές μελέτες. Τα φυσικά συστατικά της φόρμουλας gel έχουν επιλεγεί για την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους στην επίλυση προβλημάτων φθοράς των αρθρώσεων και των χόνδρων. Traugel λειτουργεί ολοκληρωμένα και εστιάζει στις αιτίες του πόνου ή του προβλήματος. Αντί να καλύπτει τον πόνο, το κραγιόν λύνει το κύριο πρόβλημα. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, η κρέμα διεισδύει γρήγορα στο δέρμα και διεισδύει βαθιά στους ιστούς. Η φυσική του σύνθεση και η υψηλή συγκέντρωση συστατικών είναι το κλειδί της επιτυχίας. Τα ενεργά συστατικά ενεργοποιούνται αμέσως για να τονώσουν τον οργανισμό να αντιμετωπίσει το υποκείμενο πρόβλημα.

Το προϊόν Traugel δεν ανήκει στην κατηγορία των φαρμάκων, είναι ένα συμπλήρωμα που δεν απαιτεί ιατρική συνταγή. Η φυσική σύνθεση του κραγιόν δεν έχει αρνητικές παρενέργειες ή αντενδείξεις.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Traugel

Αλοιφή Traugel: σε τι χρησιμεύει;

Traugel Gel , όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια κρέμα που βοηθά στην ανάκτηση της ελαστικότητας των αρθρώσεων, η οποία λειτουργεί από τις πρώτες εφαρμογές. Traugel gel προσφέρει μια σειρά από φυσικά αλλά ισχυρά συστατικά, χωρίς αντενδείξεις, κάτι που επιβεβαιώνεται από απόψεις σε φόρουμ.

Traugel είναι ένα προϊόν που καταπολεμά επιμελώς τη φλεγμονή και τον πόνο στις αρθρώσεις. Ένα σκεύασμα που βοηθά στην ανάκτηση της πλήρους ελευθερίας κινήσεων ολόκληρου του σώματος.

Σύμφωνα με τις απόψεις όσων το έχουν χρησιμοποιήσει, το Traugel είναι σε θέση:

 • Αντιμετωπίζουν γρήγορα τον πόνο (έντονο και ερεθιστικό).
 • Αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • Αποτρέψτε το πρήξιμο.
 • Βελτίωση του μεταβολισμού.
 • Σας βοηθά να ανακτήσετε την κινητικότητα.
 • Αύξηση της ελαστικότητας των ιστών.
 • Προμηθεύουν τα οστά και τις αρθρώσεις με βασικά μικροστοιχεία.
 • Βοηθά στην πρόληψη επιπλοκών και περαιτέρω εκφύλιση των αρθρώσεων.
 • Έχουν φυσικό αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Traugel κριτικές και απόψεις από φόρουμ

Το φυσικό τζελ αρθρώσεων Traugel λαμβάνει καλές κριτικές σε απόψεις και σχόλια σε διαδικτυακά φόρουμ υγείας. Ελέγξαμε τι πιστεύουν οι καταναλωτές στην Ευρώπη και ποιος το πήρε.

Λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με τα φυσικά συστατικά του και η τοπική χρήση τους έχει καλή επίδραση στην κινητικότητα. Συζητείται λεπτομερώς πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της χρήσης του τζελ για πόνους στις αρθρώσεις και την πλάτη. Από ό,τι φαίνεται στα σχόλια και τις απόψεις για το Traugel, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά μακροχρόνιο. Σύμφωνα με τις κριτικές και τις απόψεις που ελήφθησαν, η εφαρμογή είναι εύκολη. Το τζελ δεν λερώνει τα ρούχα αν τα λερώσει.

Οι κριτικές Traugel στο Facebook είναι επίσης θετικές. Οι άνθρωποι γράφουν και αφήνουν σχόλια με φωτογραφίες από βόλτες και πεζοπορίες που έχουν κάνει μετά από θεραπεία. Μπορείτε να δείτε ότι πιστεύουν ότι το Traugel λειτουργεί και το συστήνουν στους φίλους και την οικογένειά τους.

Ιατρικές απόψεις για το Traugel

Θέλαμε να διαβάσουμε τις απόψεις γιατρών και γιατρών για το Traugel. Ωστόσο, είναι ειδικοί υγείας και οι απόψεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αποδείχθηκε ότι ο κατασκευαστής παρείχε στους ρευματολόγους λεπτομερή δεδομένα σχετικά με τις κλινικές δοκιμές και τα αποτελέσματα των δοκιμών. Σύμφωνα με όσα είδαν, αποφάσισαν γρήγορα να δοκιμάσουν τη θεραπεία στους ασθενείς τους. Ωστόσο, η σύνθεσή του είναι φυσική και δεν προκαλεί παρενέργειες. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τις απόψεις των γιατρών της Traugel , το προϊόν είναι εξαιρετικό. Το συνιστούν και σε αθλητές, ειδικά σε περίπτωση τραυματισμών ή ως προληπτικό μέτρο πριν από μεγάλους αγώνες. Η σύνθεση της φόρμουλας δεν υποδηλώνει αποτελέσματα ντόπινγκ και οι αθλητές είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτό.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ποια συστατικά περιέχει η σύνθεση Traugel;

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Traugel έχει μια εντελώς φυσική σύνθεση. Τα συστατικά του είναι στην πραγματικότητα φυσικά εκχυλίσματα που πάντα χρησιμοποιούνταν στα παλαιότερα παραδοσιακά φάρμακα λόγω των τεράστιων πλεονεκτημάτων τους.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που πωλούνται σε βοτανοθεραπεία ή φαρμακεία, το Traugel δεν περιέχει συστατικά χημικής προέλευσης και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ακόμη και μήνες. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις ή παρενέργειες που να μπορούν να αποδοθούν στη χρήση του.

Τα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχονται στη βιοδραστική φόρμουλα Traugel έχουν επιλεγεί για την ικανότητά τους να επηρεάζουν θετικά την κίνηση. Επιλέγονται από τον κατασκευαστή για την προώθηση της δραστηριότητας των αρθρώσεων και των παρακείμενων ιστών και μυών.

Εδώ είναι τα κύρια συστατικά του προϊόντος:

 • Εκχύλισμα Arnica Montana – Υποστηρίζει την κυκλοφορία του αίματος, περιέχει σημαντικές φυσικές ουσίες που θρέφουν τις αρθρώσεις και τα οστά.
 • Εκχύλισμα πρόπολης – Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και το άρωμα που χαϊδεύει τις αισθήσεις.
 • Συμπύκνωμα Χονδονίτη – Ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για την ευεξία των αρθρώσεων
 • Εκχύλισμα γλυκοζαμίνης – Μια ουσία που προάγει τη σύνθεση του αρθρικού υγρού. Αυτό είναι σημαντικό για την τριβή των αρθρώσεων. Πιο συχνά λαμβάνεται από θαλάσσια μύδια όταν πρόκειται να προστεθεί σε ένα βιοκαλλυντικό σε ελεύθερη κυκλοφορία.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Traugel

Πώς να το χρησιμοποιήσετε – Οδηγίες για σωστή εφαρμογή

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει το Traugel και ένα από τα πιο εκτιμημένα από όσους το χρησιμοποιούν, είναι η ευκολία εφαρμογής, η οποία δεν απαιτεί τη χρήση επίδεσμου. Το gel με φυσικά συστατικά μπορεί να εφαρμοστεί με τυπικό τρόπο. Το προϊόν πιέζεται από το σωληνάριο και τοποθετείται τοπικά στις πληγείσες περιοχές. Στη συνέχεια τρίβεται και γίνεται μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα.

Traugel οδηγίες χρήσης :

 • Εφαρμόστε σε στεγνό δέρμα και κάντε μασάζ με το gel μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 • Χρησιμοποιήστε 2 με 3 φορές την ημέρα, όπως χρειάζεται.
 • Μην ξεπλύνετε για τουλάχιστον 1 ώρα μετά την εφαρμογή.
 • Ελεγχος: Veniseptico

Το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μετά από τραυματισμό ή τραύμα, εφόσον δεν υπάρχουν ανοιχτές πληγές.

Ο επίσημος ιστότοπος του προϊόντος αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής μπορεί να διαφέρει. Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το τζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την ημέρα για 4-6 εβδομάδες για προληπτικούς σκοπούς. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί δύο φορές την ημέρα μεταξύ 4ης και 12ης εβδομάδας.

Τιμή Traugel : σε προσφορά στον επίσημο ιστότοπο

Ας ξεκινήσουμε με το κόστος του Traugel. Πολλοί αναρωτιούνται πόσο κοστίζει ένα προϊόν με φυσική σύνθεση και αποδεδειγμένα οφέλη. Πού είναι το αυθεντικό Traugel και πόσο κοστίζει; Λοιπόν, έχουμε υπέροχα νέα. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι συνιστάται ανεπιφύλακτα η αγορά αυτού του προϊόντος μόνο στον επίσημο ιστότοπο (για να αποφευχθεί η απάτη ή η τυπική απάτη που σχετίζεται με παρόμοια αλλά μη εγγυημένα προϊόντα, διαθέσιμα στο Amazon ή στα φαρμακεία). Το Traugel έχει μια πραγματικά προσιτή τιμή, χάρη στην έκπτωση 50% που προσφέρει ο κατασκευαστής, ο οποίος προσφέρει επίσης δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή στην ιστοσελίδα του.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

1 σκέψη στο “Traugel – Λειτουργεί; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε”

Σχολιάστε