Softisenil, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Softisenil είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντιμυκητιακή κρέμα που καταπολεμά αποτελεσματικά τις μυκητιάσεις του δέρματος. Η μοναδική φόρμουλα εγγυάται γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα, ανακουφίζοντας και βελτιώνοντας την υγεία του προσβεβλημένου δέρματος.

Τι είναι το πόδι του αθλητή;

Το πόδι του αθλητή είναι μια μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος που μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά φαγούρα, σκάσιμο, φουσκάλες ή ξεφλούδισμα, κόκκινες και φολιδωτές περιοχές του δέρματος. Μπορεί να εμφανιστεί σε υγρό, λασπώδες δέρμα, συνήθως αρχικά μεταξύ του τέταρτου και του πέμπτου δακτύλου ή σε ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα γύρω από τις φτέρνες ή άλλες περιοχές του ποδιού. Μπορεί επίσης να αναπτυχθούν μεγάλες, επώδυνες ρωγμές και, εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί και στα πέντε δάχτυλα των ποδιών και μερικές φορές ακόμη και στα πέλματα των ποδιών.

Τι προκαλεί αυτό;

Προκαλείται από πολλούς τύπους μυκήτων που μπορούν να μεταδοθούν από άλλο άτομο που ρίχνει μολυσμένο δέρμα, συνήθως σε δημόσιους χώρους όπως πισίνες, ντους και αποδυτήρια ή οπουδήποτε περπατά κανείς ξυπόλητος. Το πόδι του αθλητή μπορεί επίσης να μεταδοθεί απευθείας μέσω της προσωπικής επαφής, αν και τα άτομα που ιδρώνουν περισσότερο είναι πιο επιρρεπή στη μόλυνση.

Εάν τα πόδια σας είναι μολυσμένα, το ζεστό, σκοτεινό, ιδρωμένο περιβάλλον των ποδιών σας στα παπούτσια ή τα αθλητικά παπούτσια παρέχει ένα ιδανικό έδαφος αναπαραγωγής για τον μύκητα. Ωστόσο, το πόδι του αθλητή εμφανίζεται και σε ξηρές, φολιδωτές περιοχές. Αυτό είναι αρκετά κοινό το καλοκαίρι μεταξύ των ατόμων που φορούν σανδάλια. Ο ήλιος στεγνώνει το δέρμα, με αποτέλεσμα να χάνει τα φυσικά προστατευτικά του έλαια. Σε συνδυασμό με το συνεχές τραύμα από τα σανδάλια, αυτό κάνει τα πόδια σας πιο επιρρεπή σε μολύνσεις.

Ποιος το παίρνει;

Δεν λέγεται πόδι του αθλητή για τίποτα! Το να τρέχετε ξυπόλητοι σε πισίνες και να περνάτε τη ζωή σας με αθλητικά παπούτσια μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να το πάρετε, αλλά δεν χρειάζεται να είστε αθλητής για να κολλήσετε αυτή την ασθένεια.

Είναι σοβαρό?

Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, ο μύκητας μπορεί να εξαπλωθεί στα νύχια των ποδιών, με αποτέλεσμα το νύχι να πήξει και να κιτρινίσει, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Οι μυκητιάσεις είναι εξαιρετικά μεταδοτικές και μπορούν να εξαπλωθούν σε οποιοδήποτε μέρος του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής, των χεριών, ακόμη και στη βουβωνική χώρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό αν χρησιμοποιείτε την ίδια πετσέτα στα πόδια σας και στο υπόλοιπο σώμα σας. 

Softisenil

Τι είναι το Softisenil και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το Softisenil  είναι ένα αντιμυκητιακό προϊόν με τη μορφή κρέμας για την καταπολέμηση των μυκητιασικών δερματικών λοιμώξεων. Η ειδική φόρμουλα προσφέρει γρήγορη και μακροχρόνια ανακούφιση και βελτιώνει την υγεία του προσβεβλημένου δέρματος. Χάρη στο Softisenil, μπορείτε να πείτε αντίο στα μυκητιακά προβλήματα και να απολαύσετε υγιές δέρμα χωρίς κανένα παράπονο.

Δείτε:  

Σκοπός της χρήσης

Η χρήση της αντιμυκητιακής κρέμας  Softisenil  συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Μυκητιασικές λοιμώξεις των ποδιών, όπως το πόδι του αθλητή (πόδι του αθλητή).
 • Μυκητιασικές λοιμώξεις των νυχιών των χεριών και των ποδιών, όπως: Β. Ονυχομυκητίαση.
 • Μυκητιασικές δερματικές λοιμώξεις όπως το πόδι του αθλητή (ringworm) ή ο κνησμός (tinea cruris).
 • Δερματική καντιντίαση, μια λοίμωξη που προκαλείται από τον μύκητα Candida του δέρματος.

Πώς  λειτουργεί το Softisenil  ;

Το ενεργό συστατικό της αντιμυκητιακής κρέμας  Softisenil  βασίζεται σε μια ειδική φόρμουλα που συνδυάζει αποτελεσματικά ενεργά συστατικά για την καταπολέμηση των μυκητιασικών δερματικών λοιμώξεων.

Το Softisenil  περιέχει ισχυρούς αντιμυκητιακούς παράγοντες που δρουν άμεσα στους μύκητες και αναστέλλουν την ανάπτυξη και εξάπλωσή τους. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης του μύκητα, οδηγώντας στην εξάλειψή του και στη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με μυκητιάσεις.

Επιπλέον,  το Softisenil  έχει επίσης αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην ανακούφιση από τον κνησμό, τη φλεγμονή και τον ερεθισμό που προκαλούνται από μυκητιάσεις. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της συνολικής κατάστασης του προσβεβλημένου δέρματος και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα  του Softisenil  οφείλεται στην ικανότητά του να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, όπου υπάρχουν μύκητες. Αυτό εξασφαλίζει άμεση επίδραση στην πηγή μόλυνσης και επιτρέπει ταχύτερη και μεγαλύτερη ανάρρωση.

Εν ολίγοις, η αντιμυκητιακή κρέμα  Softisenil  συνδυάζει αντιμυκητιακά, αντιβακτηριακά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την αποτελεσματική καταπολέμηση των μυκητιασικών δερματικών λοιμώξεων ενώ ανακουφίζει τα σχετικά συμπτώματα και επιταχύνει την ανάρρωση.

Συστατικά  Softisenil  (σύνθεση)

Η αντιμυκητιακή κρέμα Softisenil  περιέχει έναν συνδυασμό αποτελεσματικών συστατικών που βοηθούν στην καταπολέμηση των μυκητιασικών λοιμώξεων του δέρματος. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα βασικά συστατικά του  Softisenil  και τις αντίστοιχες επιδράσεις τους:

 • Έλαιο Tea Tree: Αυτό το συστατικό περιέχει τερπένια με μυκητοκτόνες ιδιότητες. Καταστρέφουν τη δομή του μύκητα και αναστέλλουν τη ζωτική δραστηριότητα αυτών των παθογόνων.
 • Τερπένιο: Δρα ως εξαιρετικά αποτελεσματικός αντιμυκητιακός παράγοντας, εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό του μύκητα, αναστέλλοντας τη δραστηριότητά του, εξαλείφοντας τα σπόρια από το σώμα και αποτρέποντας την επαναμόλυνση.
 • Εκχύλισμα Comfrey: Αυτό το συστατικό ενεργοποιεί την τοπική ανοσία και αυξάνει την αντίσταση σε παθογόνους μικροοργανισμούς. Όχι μόνο σκοτώνει τους μύκητες, αλλά βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της δομής του δέρματος, στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και στην ενδυνάμωση των νυχιών των χεριών και των ποδιών.
 • Έλαιο αρκεύθου: Έχει έντονη αντιμυκητιακή δράση και είναι επίσης αποτελεσματικό για επίμονες μυκητιάσεις. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μόλυνση από μύκητες που είναι ανθεκτικοί σε άλλα αντιμυκητιακά.
 • Θείο: Αναστέλλει τις φλεγμονώδεις διεργασίες, θρέφει τους μαλακούς ιστούς και συμβάλλει στην αναγέννησή τους. Ανακουφίζει από τον κνησμό και τον πόνο, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.
Softisenil

Αυτά τα συστατικά λειτουργούν συνεργιστικά για την καταπολέμηση των μυκητιασικών λοιμώξεων, την ανακούφιση των συσχετιζόμενων συμπτωμάτων και την προώθηση της υγείας του προσβεβλημένου δέρματος.

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα και οφέλη  του Softisenil

Η αντιμυκητιακή κρέμα  Softisenil  προσφέρει μια σειρά από οφέλη και οφέλη στη θεραπεία μυκητιασικών δερματικών λοιμώξεων. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματά του:

 1. Υψηλή αποτελεσματικότητα:  Το Softisenil  αποτελείται από ισχυρά και αποτελεσματικά αντιμυκητιακά συστατικά που δρουν άμεσα στους μύκητες και καταπολεμούν αποτελεσματικά τη μόλυνση.
 2. Γρήγορη δράση: Χάρη στην ειδική του φόρμουλα,  το Softisenil εξασφαλίζει  γρήγορα αποτελέσματα. Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, φέρνει ανακούφιση και βελτιώνει γρήγορα την κατάσταση του προσβεβλημένου δέρματος.
 3. Ευρύ φάσμα δράσης:  Το Softisenil  είναι σε θέση να θεραπεύσει διάφορους τύπους μυκητιασικών δερματικών λοιμώξεων όπως το πόδι του αθλητή, η ονυχομυκητίαση, η δακτυλίτιδα και η δερματική καντιντίαση, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών.
 4. Πρόληψη επαναμολύνσεων: Χάρη στις αντιμυκητιακές του ιδιότητες, το Softisenil όχι μόνο καταπολεμά  την τρέχουσα λοίμωξη, αλλά βοηθά επίσης στην πρόληψη της επανεμφάνισης του μύκητα, αποφεύγοντας έτσι τις επαναμολύνσεις.
 5. Ανακούφιση από τα συμπτώματα:  Το Softisenil  όχι μόνο εξαλείφει τους μύκητες αλλά και ανακουφίζει από τα συναφή συμπτώματα όπως κνησμό, ερεθισμό, ερυθρότητα και ξεφλούδισμα του δέρματος, παρέχοντας γρήγορη και μακροχρόνια ανακούφιση.
 6. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος: Εκτός από τη θεραπεία λοιμώξεων,  το Softisenil  βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας του προσβεβλημένου δέρματος προάγοντας την αναγέννησή του και ενισχύοντας τα νύχια των χεριών και των ποδιών.
 7. Ασφαλές και εύκολο στη χρήση:  Το Softisenil  είναι ένα ασφαλές προϊόν για τοπική χρήση και η εφαρμογή του είναι εύκολη. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρό στρώμα στο δέρμα.

Συνοψίζοντας, η  αντιμυκητιασική κρέμα Softisenil  προσφέρει μια σειρά από οφέλη, από υψηλή αποτελεσματικότητα και γρήγορη δράση έως την ικανότητα πρόληψης επαναμολύνσεων και ανακούφισης από τα συμπτώματα που σχετίζονται με μυκητιασικές λοιμώξεις του δέρματος. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή θεραπείας για αυτές τις καταστάσεις.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε, πώς να το πάρετε

Ακολουθούν οδηγίες για τον τρόπο χρήσης  της αντιμυκητιακής κρέμας Softisenil  :

 1. Καθαρισμός: Πλύνετε και στεγνώστε  καλά τη λεκιασμένη περιοχή πριν εφαρμόσετε το Softisenil. Αυτό αφαιρεί τη βρωμιά και την υγρασία που μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη μυκήτων.
 2. Τρόπος χρήσης: Πάρτε μια μικρή ποσότητα κρέμας και εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο δέρμα που έχει προσβληθεί από τον μύκητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει πλήρως την πληγείσα περιοχή και μια μικρή περιοχή γύρω από αυτήν. Κάντε απαλό μασάζ με την κρέμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 3. Συχνότητα χρήσης: Ακολουθήστε τις οδηγίες στη  συσκευασία του Softisenil  .
 4. Διάρκεια θεραπείας: Η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη σοβαρότητα της μυκητιασικής λοίμωξης.
 5. Πρόσθετες προφυλάξεις: Όταν χρησιμοποιείτε το Softisenil, αποφύγετε   την άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας επαφής, ξεπλύνετε καλά με νερό. Επιπλέον, αποφύγετε να καλύπτετε την περιοχή που αντιμετωπίζεται με επιδέσμους ή αποφρακτικούς επιδέσμους εκτός εάν ο γιατρός σας συστήσει διαφορετικά.
 6. Συνέχεια της θεραπείας: Είναι σημαντικό  να συνεχίσετε να παίρνετε το Softisenil για τη συνιστώμενη περίοδο, ακόμη και αν τα συμπτώματα εξαφανιστούν νωρίτερα. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της υποτροπής και θα εξασφαλίσει την πλήρη εξάλειψη του μύκητα.

Αποτέλεσμα χρήσης  Softisenil

Η τακτική και σωστή χρήση της αντιμυκητιακής κρέμας  Softisenil  μπορεί να έχει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα στη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων. Παρακάτω είναι μερικά από τα πιθανά αποτελέσματα που   μπορείτε να επιτύχετε με το Softisenil :

 1. Εξάλειψη μυκήτων:  Το Softisenil  έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά αποτελεσματικά τους μύκητες που ευθύνονται για δερματικές λοιμώξεις. Η αντιμυκητιακή σύνθεσή του βοηθά στη σταδιακή εξάλειψη των μυκήτων, μειώνοντας τα σχετικά συμπτώματα και βελτιώνοντας την εμφάνιση του προσβεβλημένου δέρματος.
 2. Ανακούφιση των συμπτωμάτων:  Το Softisenil  όχι μόνο καταπολεμά τη μόλυνση αλλά και ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα. Αυτό περιλαμβάνει τη μείωση του κνησμού, της φλεγμονής, του ξεφλουδίσματος και της ερυθρότητας του δέρματος.
 3. Βελτιωμένη όψη του δέρματος:  Το Softisenil  καταπολεμά τους μύκητες και προάγει την ανάπλαση του δέρματος· μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση της πληγείσας περιοχής. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη μείωση των μαύρων κηλίδων, την πάχυνση του δέρματος και την αποκατάσταση της απαλότητας και της ελαστικότητας.
 4. Πρόληψη υποτροπών:  Το Softisenil  όχι μόνο αντιμετωπίζει την τρέχουσα λοίμωξη, αλλά βοηθά επίσης στην πρόληψη της επανεμφάνισης μυκητιασικών λοιμώξεων. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά του να αναστέλλει την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή μυκήτων, αποτρέποντας έτσι μελλοντικά επεισόδια.
 5. Αποκατάσταση της υγείας των νυχιών: Για τους μύκητες των νυχιών,  το Softisenil μπορεί  να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας των νυχιών. Βοηθά στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών, βελτιώνει την όψη των νυχιών σας και αποτρέπει περαιτέρω βλάβη.
 6. Hondrolife

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Η εμπειρία μου με την αντιμυκητιακή κρέμα  Softisenil  ήταν πραγματικά εκπληκτική. Για χρόνια πάλευα με το επίμονο πόδι του αθλητή που έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ. Δοκίμασα διαφορετικά προϊόντα αλλά δεν έλαβα διαρκή αποτελέσματα. Ωστόσο, από τότε που  άρχισα να χρησιμοποιώ το Softisenil, η κατάστασή μου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Τα συμπτώματα όπως ο κνησμός, η δυσάρεστη οσμή και το ξεφλούδισμα μειώθηκαν σημαντικά. «Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος με τα αποτελέσματα και προτείνω  το Softisenil  σε όποιον αναζητά μια αποτελεσματική λύση για το πόδι του αθλητή».

Εδώ είναι μερικές πραγματικές απόψεις και σχόλια

«Αφού πάλεψα με τον μύκητα των νυχιών των ποδιών για μήνες,   τελικά βρήκα ανακούφιση χάρη στο Softisenil . Για μένα, αυτή η αντιμυκητιακή κρέμα ήταν μια πραγματική ευλογία. Όχι μόνο βοήθησε στην εξάλειψη του μύκητα, αλλά βελτίωσε επίσης την εμφάνιση των νυχιών μου, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο υγιή και δυνατά. Επιπλέον,  το Softisenil ανακούφισε από  τον κνησμό και τον ερεθισμό που ένιωθα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και  σίγουρα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Softisenil ως μέρος της ρουτίνας περιποίησης των ποδιών μου».

Softisenil  , τιμή, επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή – έκπτωση, πού να αγοράσετε

Η επίσημη τιμή του  προϊόντος Softisenil  είναι σε προσφορά

. Ωστόσο, ο κατασκευαστής προσφέρει έκπτωση 50%. Για να αγοράσετε το προϊόν, συνιστάται να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Απλώς κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στον ιστότοπο και ο διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες. Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των διαφημιστικών ειδών είναι περιορισμένος και η προσφορά είναι μόνο προσωρινή. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή των εμπορευμάτων.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

2 σκέψεις στο “Softisenil, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές”

Σχολιάστε