BigHunter, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Οι κάψουλες BigHunter είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα σχεδιασμένο να βελτιώνει την ανδρική ισχύ και την ποιότητα της στύσης. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά που προάγουν τη σεξουαλική υγεία και σας βοηθούν να επιτύχετε τη βέλτιστη απόδοση στην οικειότητα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Η ανικανότητα, γνωστή και ως  στυτική δυσλειτουργία  , εμφανίζεται όταν ένας άνδρας δεν μπορεί να αποκτήσει ή να διατηρήσει ένα πέος σε στύση. Επηρεάζει την ικανότητά τους να έχουν σεξουαλική επαφή και παρόλο που υπάρχει πολύ στίγμα γύρω από αυτό, επηρεάζει τους μισούς άνδρες ηλικίας 40-70 ετών.

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί άνδρες δυσκολεύονται να επιτύχουν στύση, κάποιοι δυσκολεύονται να διατηρήσουν μια στύση και κάποιοι δεν μπορούν να εκσπερματώσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι ένα περιστασιακό ή βραχύβιο πρόβλημα, αλλά σε ορισμένους άνδρες μπορεί να εμφανίζεται πιο συχνά.

Ελέγξτε επίσης: 

Αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας

1. Φάρμακα και ναρκωτικά

Πολλά φάρμακα αναφέρουν τη στυτική δυσλειτουργία ως πιθανή παρενέργεια. Ορισμένοι β-αναστολείς, φάρμακα χημειοθεραπείας, SSRIs όπως η φλουοξετίνη, φάρμακα που επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως η κωδεΐνη, η διαζεπάμη και ψυχαγωγικά φάρμακα όπως η κοκαΐνη μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

2. Υψηλή αρτηριακή πίεση και υψηλή χοληστερόλη

Η υπέρταση (  υψηλή αρτηριακή πίεση  ) και  η υψηλή χοληστερόλη  μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης στυτικής δυσλειτουργίας. Η διατήρηση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων χοληστερόλης σας υπό έλεγχο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο ανάπτυξης πολλών παθήσεων υγείας.

3. Καρδιακά προβλήματα

Η στύση εμφανίζεται όταν διοχετεύεται περισσότερο αίμα στο πέος. Έτσι, εάν η καρδιά σας δεν λειτουργεί αποτελεσματικά για να αντλεί αίμα σε όλο το σώμα σας, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα απόκτησης και διατήρησης στύσης.

4. Νευρολογικές διαταραχές και νευρικά προβλήματα

Ο εγκέφαλος πρέπει να στείλει σήματα στο πέος για να έχετε στύση. Έτσι, εάν υπάρχει πρόβλημα με τον εγκέφαλο ή τα νεύρα που μεταφέρουν αυτά τα μηνύματα, μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία. Υπάρχουν πολλές νευρολογικές και νευρικές διαταραχές που οδηγούν σε στυτική δυσλειτουργία, όπως:

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

BigHunter

Οι ποδηλάτες αντοχής αναπτύσσουν μερικές φορές στυτική δυσλειτουργία επειδή η παρατεταμένη πίεση στους γλουτούς και τα γεννητικά όργανα μπορεί να επηρεάσει τα νεύρα που διεγείρουν τη στύση. Αυτό είναι συνήθως προσωρινό.

Ορισμένοι τύποι τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων μπορούν επίσης να προκαλέσουν βλάβη στα νεύρα, όπως τραυματισμοί της σπονδυλικής στήλης,  κατάγματα ισχίου  και χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία στη βουβωνική χώρα.

5. Διαβήτης και ενδοκρινικά προβλήματα

Οι ορμόνες σας ελέγχουν τη σεξουαλική λειτουργία και το ενδοκρινικό σύστημα παράγει ορμόνες. Επομένως, εάν υπάρχει πρόβλημα με το ενδοκρινικό σας σύστημα, μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς σας να αποκτήσετε και να διατηρήσετε στύση.

Οι επιπλοκές του διαβήτη μπορεί επίσης να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία λόγω βλάβης των νεύρων και μειωμένης ροής αίματος.

6. Ψυχικά και συναισθηματικά προβλήματα

Κατά ειρωνικό τρόπο, ο φόβος της ανικανότητας μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία. Το άγχος της απόδοσης επηρεάζει τους περισσότερους άνδρες κάποια στιγμή στη ζωή τους. Το να μην καταφέρετε να αποκτήσετε στύση μία φορά μπορεί να σας οδηγήσει στον φόβο ότι θα συμβεί ξανά, κάτι που μπορεί να σας εμποδίσει να διεγείρεστε.

Η κατάθλιψη  και το άγχος έχουν επίσης συνδεθεί με τη στυτική δυσλειτουργία, τόσο ως αιτία όσο και ως συνέπεια της αδυναμίας διατήρησης της στύσης. 

Τα συναισθήματα παίζουν ρόλο στην επίτευξη και στη διατήρηση μιας στύσης. Εάν υπάρχει πολύ άγχος ή άγχος στη ζωή σας, μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή. 

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το BigHunter και σε τι χρησιμεύει;

Οι κάψουλες BigHunter είναι ένα συμπλήρωμα που στοχεύει στη βελτίωση της ανδρικής ισχύος και της σεξουαλικής απόδοσης. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν μια ειδική φόρμουλα από φυσικά συστατικά που προάγουν τη σεξουαλική υγεία και συμβάλλουν στην ποιότητα των στύσεων. Το Spermax Control προορίζεται για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν την ενέργειά τους, να βελτιώσουν τη σεξουαλική ορμή και να αποκτήσουν πιο δυνατή στύση που διαρκεί.

Προβλεπόμενη χρήση

Οι κάψουλες BigHunter συνιστώνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Για άνδρες που δυσκολεύονται να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια δυνατή και μακροχρόνια στύση.
 • Για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση και να αυξήσουν την αντοχή τους στην οικειότητα.
 • Για άνδρες που θέλουν να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους ορμή και να αυξήσουν τη λίμπιντο τους.
 • Για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα των στύσεών τους και να έχουν μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
 • Για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν τη ροή του αίματος στο πέος και να εξασφαλίσουν καλύτερη κυκλοφορία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Πώς λειτουργεί το BigHunter ;

Οι κάψουλες BigHunter λειτουργούν πλήρως για να βελτιώσουν την ανδρική ισχύ και τη σεξουαλική απόδοση. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν έναν συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών συστατικών που λειτουργούν συνεργικά για να παρέχουν συγκεκριμένα οφέλη.

Πρώτον, το Big Hunter βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος, η οποία προάγει ισχυρότερες και μεγαλύτερες στύσεις. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε συστατικά που προάγουν τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Επιπλέον, αυτές οι κάψουλες βοηθούν στην αύξηση της λίμπιντο και ενισχύουν τη σεξουαλική ορμή. Τα συγκεκριμένα συστατικά του BigHunter δρουν στο ενδοκρινικό σύστημα, διεγείροντας την παραγωγή τεστοστερόνης, της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ορμή των ανδρών.

Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι ότι το BigHunter βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής. Τα συστατικά που περιέχει μπορούν να βοηθήσουν στην καθυστέρηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης και να παρατείνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, γεγονός που προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο για τον άνδρα όσο και για τη σύντροφό του.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

BigHunter

Συστατικά BigHunter (σύνθεση)

 • L-αργινίνη : Αυτό το απαραίτητο αμινοξύ χρησιμοποιείται στη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο βοηθά στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine διαπίστωσε ότι η λήψη συμπληρωμάτων L-αργινίνης βελτίωσε σημαντικά τη στυτική λειτουργία σε άνδρες με ήπια έως μέτρια στυτική δυσλειτουργία.
 • Βραζιλιάνικο τζίνσενγκ : Επίσης γνωστό ως «βραζιλιάνικο τζίνσενγκ» ή «ρίζα σούμα», χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως προσαρμογόνο που βοηθά στη μείωση της κόπωσης και στην αύξηση της αντοχής. Αν και απαιτείται πιο λεπτομερής έρευνα σχετικά με τις επιδράσεις του στη σεξουαλική ισχύ, ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να έχει ενεργητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
 • Χόρτο βρώμης: Το χόρτο βρώμης έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως φυσικό αφροδισιακό που βοηθά στη βελτίωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής λειτουργίας. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrients διαπίστωσε ότι η συμπλήρωση εκχυλίσματος βρώμης βελτίωσε τη σεξουαλική λειτουργία σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.
 • Panax Ginseng : Το τζίνσενγκ έχει μελετηθεί εκτενώς για τις επιδράσεις του στη σεξουαλική λειτουργία και τη στυτική δυσλειτουργία. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research διαπίστωσε ότι το Panax ginseng βελτίωσε τη στυτική λειτουργία σε άνδρες με ήπια έως μέτρια στυτική δυσλειτουργία.
 • Guarana: Το Guarana είναι ένα φυτό πλούσιο σε καφεΐνη που μπορεί να προσφέρει ενέργεια και τόνωση. Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως φυσικό διεγερτικό και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σωματικής αντοχής.
 • Lovage : Επίσης γνωστό ως “Cnidium monnieri”, έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να έχει αγγειοδιασταλτική δράση και να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία.
 • Μυριστικό : Γνωστό και ως μοσχοκάρυδο, χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά ως φυσικό αφροδισιακό. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επίδρασή του στη σεξουαλική ισχύ.
 • Ινδικό τζίνσενγκ: Επίσης γνωστό ως “Withania somnifera” ή “Ashwagandha”, χρησιμοποιείται στην ιατρική της Αγιουρβέδα για την προώθηση της σεξουαλικής ζωτικότητας. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι το ινδικό ginseng μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες.
 • Ρίζα Maca : Η ρίζα μάκα είναι γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη βελτίωση της λίμπιντο και της σεξουαλικής απόδοσης. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Ethnopharmacology διαπίστωσε ότι η μάκα βελτίωσε τη σεξουαλική λειτουργία σε γυναίκες με σεξουαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από αντικαταθλιπτικά.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα, πλεονεκτήματα του BigHunter

 • Βελτίωση της αντοχής και της ποιότητας των στύσεων: Το BigHunter έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερη και μεγαλύτερη στύση.
 • Αυξημένη σεξουαλική ορμή: Τα συγκεκριμένα συστατικά του BigHunter μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της λίμπιντο και στην αύξηση της σεξουαλικής όρεξης, συμβάλλοντας σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
 • Μεγαλύτερη σεξουαλική αντοχή: Το BigHunter μπορεί να βοηθήσει στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης και να παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μεγαλύτερες, οικείες συναντήσεις.
 • Βελτιωμένη σεξουαλική απόδοση: Τα φυσικά συστατικά του BigHunter μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής σεξουαλικής σας απόδοσης και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας στην κρεβατοκάμαρα.
 • Προαγωγή της σεξουαλικής υγείας: Το BigHunter μπορεί να προάγει τη συνολική σεξουαλική υγεία βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύοντας το ενδοκρινικό σύστημα και παρέχοντας βασικά θρεπτικά συστατικά για τη βέλτιστη λειτουργία του σώματος.
BigHunter

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Το αποτέλεσμα της χρήσης του BigHunter

Τα αποτελέσματα της χρήσης καψουλών ισχύος BigHunter μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Παρακάτω είναι μερικά πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να βιώσουν οι άνθρωποι όταν λαμβάνουν αυτό το συμπλήρωμα:

 • Βελτίωση της ποιότητας στύσης: Το BigHunter μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σταθερότητας και της διάρκειας των στύσεων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.
 • Αυξημένη σεξουαλική ορμή: Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει αύξηση της λίμπιντο και μεγαλύτερη σεξουαλική όρεξη μετά την τακτική λήψη του BigHunter .
 • Μεγαλύτερη σεξουαλική αντοχή: Μερικοί άνδρες έχουν βιώσει βελτιώσεις στην ικανότητά τους να κάνουν σεξ περισσότερο, καθυστερώντας την εκσπερμάτιση και αυξάνοντας την αντοχή τους.
 • Αυξημένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση: Βελτιώνοντας τη σεξουαλική τους απόδοση, μερικοί άνθρωποι έχουν βιώσει μια αύξηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης στην οικεία σφαίρα.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τις κάψουλες ισχύος BigHunter , έχω βιώσει αξιοσημείωτες βελτιώσεις στη σεξουαλική μου ζωή. Ως οδηγός φορτηγού, η δουλειά μου μπορεί να είναι κουραστική και αγχωτική, γεγονός που επηρεάζει την προσωπική μου απόδοση. Ωστόσο, από τότε που άρχισα να παίρνω το BigHunter , έχω παρατηρήσει μια σημαντική αύξηση στην ισχύ και τη σεξουαλική μου αντοχή.

Η στύση είναι πιο δυνατή και μεγαλύτερης διάρκειας, γεγονός που αύξησε την ικανοποίηση τόσο εμένα όσο και του συντρόφου μου. Επιπλέον, η σεξουαλική μου ορμή αυξήθηκε σημαντικά, γεγονός που αναζωογόνησε την οικεία μας ζωή. Νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα, κάτι που οδηγεί σε πιο έντονες και ευχάριστες συναντήσεις.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο BigHunter είναι ότι είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για δυσάρεστες παρενέργειες ή επιβλαβή συστατικά. Έζησα βελτίωση χωρίς επιπλοκές ή αναποδιές».

«Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τις κάψουλες ισχύος BigHunter , η σεξουαλική μου ζωή έχει αλλάξει σημαντικά. Ως μηχανικός, η δουλειά μου περιλαμβάνει πολλές ώρες εργασίας και υψηλές σωματικές απαιτήσεις, κάτι που επηρεάζει την απόδοσή μου στην ιδιωτική μου ζωή. Ωστόσο, χάρη στο BigHunter, ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου και απολάμβανα μια πλήρη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Οι κάψουλες βελτίωσαν την ποιότητα των στύσεών μου, καθιστώντας τις πιο δυνατές και με μεγαλύτερη διάρκεια. Η σεξουαλική μου αντοχή αυξήθηκε επίσης, γεγονός που μου επέτρεψε να έχω μεγαλύτερες και πιο ικανοποιητικές συναντήσεις με τον σύντροφό μου. Επιπλέον, η λίμπιντο μου αυξήθηκε σημαντικά, ξυπνώντας μια σεξουαλική επιθυμία που νόμιζα ότι είχε χαθεί.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο BigHunter είναι η φυσική του φόρμουλα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για ανεπιθύμητες παρενέργειες γιατί είμαι σίγουρος ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι εύκολο στη λήψη -μόλις δύο κάψουλες την ημέρα- καθιστά εύκολη την ενσωμάτωσή του στην καθημερινή μου ρουτίνα».

BigHunter τιμή, Amazon, επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή – έκπτωση, πού να αγοράσετε

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο κατασκευαστής έχει ετοιμάσει μια ειδική προσφορά για το BigHunter . Η κανονική τιμή του προϊόντος είναι, αυτή τη στιγμή μπορείτε να έχετε έκπτωση 50%. Για να κάνετε μια παραγγελία, απλώς μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Απλώς κάντε την παραγγελία σας online και ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας. Σημειώστε ότι ο αριθμός των προϊόντων που καλύπτονται από την προσφορά είναι περιορισμένος και η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

7 σκέψεις στο “BigHunter, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε”

Σχολιάστε