Alkotox σταγόνες – Αρνητικές απόψεις, Απόψεις, Τιμή, Φόρουμ, Φαρμακείο, Πού να αγοράσετε

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Alkotox  είναι ένα προϊόν που δεν είναι καθόλου τεχνητό, χάρη στα  100% φυσικά συστατικά του  μπορεί να καταπολεμήσει τον αλκοολισμό και όλες τις σωματικές και ψυχικές συνέπειές του.

Το Alkotox είναι σε  μορφή σταγόνων  , μπορεί να χορηγηθεί σε οποιοδήποτε είδος ποτού, με τέτοιο τρόπο ώστε να «θεραπεύει» τον αλκοολισμό ακόμα και σε όσους δεν το κάνουν μόνοι τους: γι’ αυτό η γεύση είναι εντελώς ανύπαρκτη.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Δοκιμάστηκε σε 999 άτομα, δείχνοντας ότι το 75% από αυτούς μείωσαν την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωναν και το 25% απέκλεισαν ακόμη και εντελώς το αλκοόλ από τον οργανισμό τους.

Alkotox

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι ο αλκοολισμός ή η διαταραχή χρήσης αλκοόλ;

Ο αλκοολισμός αναφέρεται με διάφορους όρους, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης αλκοόλ και της εξάρτησης από το αλκοόλ. Σήμερα ονομάζεται διαταραχή της χρήσης αλκοόλ.

Συμβαίνει όταν πίνετε τόσο πολύ που το σώμα σας τελικά εξαρτάται ή εξαρτάται από το αλκοόλ. Όταν συμβαίνει αυτό, το αλκοόλ γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας.

Τα άτομα που υποφέρουν από κατάχρηση αλκοόλ θα συνεχίσουν να πίνουν ακόμα κι αν αυτό έχει αρνητικές συνέπειες, όπως να χάσουν μια δουλειά ή να βλάψουν τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπούν. Μπορεί να γνωρίζουν ότι η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη ζωή τους, αλλά αυτό συχνά δεν είναι αρκετό για να σταματήσουν να πίνουν.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πίνουν αλκοόλ σε σημείο που να προκαλεί προβλήματα, αλλά δεν εξαρτώνται σωματικά από το αλκοόλ. Αυτό ονομαζόταν κατάχρηση αλκοόλ.

Τι προκαλεί αυτό;

Η αιτία της διαταραχής χρήσης αλκοόλ είναι ακόμα άγνωστη. Η διαταραχή της χρήσης αλκοόλ αναπτύσσεται όταν πίνετε τόσο πολύ που συμβαίνουν χημικές αλλαγές στον εγκέφαλό σας. Αυτές οι αλλαγές αυξάνουν την ευχαρίστηση που νιώθετε όταν πίνετε αλκοόλ. Σας κάνει να θέλετε να πίνετε πιο συχνά, ακόμα κι αν σας βλάπτει.

Τελικά, τα ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με τη χρήση αλκοόλ θα εξαφανιστούν και το άτομο με διαταραχή χρήσης αλκοόλ θα αρχίσει να πίνει για να αποτρέψει τα συμπτώματα στέρησης. Αυτά τα συμπτώματα στέρησης μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστα και ακόμη και επικίνδυνα.

Οι διαταραχές χρήσης αλκοόλ συνήθως αναπτύσσονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Είναι επίσης γνωστό ότι τρέχει σε οικογένειες.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου;

Αν και η ακριβής αιτία της διαταραχής χρήσης αλκοόλ δεν είναι γνωστή, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης της πάθησης.

Οι γνωστοί παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν:

 • περισσότερα από 15 ποτά την εβδομάδα εάν είστε άνδρας
 • περισσότερα από 12 ποτά την εβδομάδα αν είστε γυναίκα
 • περισσότερα από 5 ποτά την ημέρα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ)
 • γονέας με διαταραχή χρήσης αλκοόλ
 • ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας όπως  κατάθλιψη  ,  άγχος  ή  σχιζοφρένεια

Μπορεί επίσης να διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο διαταραχής χρήσης αλκοόλ εάν:

 • είστε ένας νεαρός ενήλικας που αντιμετωπίζει πίεση από συνομηλίκους
 • έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση
 • αντιμετωπίζετε υψηλά επίπεδα στρες
 • ζείτε σε οικογένεια ή πολιτισμό όπου η κατανάλωση αλκοόλ είναι κοινή και αποδεκτή
 • έχουν στενό συγγενή με διαταραχή χρήσης αλκοόλ

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Alkotox

Ποια είναι τα συμπτώματα;

Τα συμπτώματα της διαταραχής χρήσης αλκοόλ βασίζονται στις συμπεριφορές και τις σωματικές επιπτώσεις που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα του εθισμού στο αλκοόλ.

Άτομα με διαταραχή χρήσης αλκοόλ μπορεί να έχουν τις ακόλουθες συμπεριφορές:

 • πίνοντας μόνος
 • πίνετε περισσότερο για να αισθανθείτε τις επιπτώσεις του αλκοόλ (έχοντας υψηλή ανοχή)
 • γίνεται επιθετικός ή θυμωμένος όταν τον ρωτούν για τις συνήθειές του στο ποτό
 • δεν τρώτε ή τρώτε άσχημα
 • παραμελώντας την προσωπική υγιεινή
 • λείπει από τη δουλειά ή το σχολείο λόγω αλκοόλ
 • αδυναμία ελέγχου της κατανάλωσης αλκοόλ
 • βρίσκοντας δικαιολογίες για να πιεις
 • συνεχίζει να πίνει ακόμη και όταν προκύπτουν νομικά, κοινωνικά ή οικονομικά προβλήματα
 • εγκατάλειψη σημαντικών κοινωνικών, επαγγελματικών ή ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων λόγω κατανάλωσης αλκοόλ

Τα άτομα με διαταραχή χρήσης αλκοόλ μπορεί επίσης να εμφανίσουν τα ακόλουθα σωματικά συμπτώματα:

 • λαχτάρα για αλκοόλ
 • συμπτώματα στέρησης όταν δεν πίνουμε, όπως τρέμουλο, ναυτία και έμετο
 • τίναγμα (ακούσιο τίναγμα) το πρωί μετά το ποτό
 • κενά μνήμης (μπλακάουτ) μετά από μια νύχτα ποτού
 • ασθένειες όπως η  αλκοολική κετοξέωση  (συμπεριλαμβανομένων των συμπτωμάτων τύπου αφυδάτωσης) ή  η κίρρωση

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Alkotox

Πώς λειτουργεί το Alkotox;

Για να εκτελέσει αποτελεσματικά το έργο του, το Alkotox θα πρέπει να χορηγείται δύο φορές την ημέρα για περίπου ένα μήνα, ακόμα κι αν τα ευεργετικά αποτελέσματα θα είναι ορατά από τις πρώτες ημέρες της θεραπείας.

Ο αριθμός των σταγόνων που πρέπει να χυθούν ποικίλλει από περίπτωση σε περίπτωση, εκτιμώντας τον βαθμό αλκοολισμού του ατόμου και φυσικά διατηρώντας πάντα τη σωστή ισορροπία. Οι αρνητικές παρενέργειες και οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι μηδενικές: οι μόνες αλλεργίες που μπορεί να εμφανιστούν είναι αυτές στα δραστικά συστατικά, ακόμα κι αν είναι πραγματικά σπάνιες.

Κάθε συστατικό, αυστηρά από τη μητέρα φύση, κάνει τη δουλειά του και φέρνει οφέλη:

 • εκχύλισμα θυμαριού  : αποβάλλει τις τοξίνες που παράγονται από το αλκοόλ, οδηγώντας σε βελτιωμένη πεπτική λειτουργία.
 • ρίζα γλυκόριζας  : σταθεροποιεί τη λειτουργία των νεφρών και αναδομεί την άμυνα του ανοσοποιητικού που καταστρέφεται από το αλκοόλ.
 • εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου  : καταπραΰνει τη νευρικότητα και βελτιώνει τη διάθεση.
 • εκχύλισμα ρίζας kudzu  : είναι το φαρμακευτικό συστατικό του ποτού της προηγούμενης νύχτας. επαναφέρει την τάξη στην καρδιά.
 • Εκχύλισμα μέντας  : μειώνει την επιθυμία για ποτό, υποστηρίζει την αναγέννηση του ψυχολογικού παράγοντα.
 • Ελεγχος: Nicosadio, Nemanex

Είναι απάτη αυτό;

Αν και όλα μπορεί να φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», είναι αλήθεια! Στην πραγματικότητα, οι πολυάριθμες θετικές κριτικές σχετικά με αυτό, τόσο από πελάτες όσο και από ειδικούς, δίνουν σε αυτό το προϊόν την  αυθεντικότητά του.

Οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ σπάνιες και σχεδόν απουσιάζουν και γίνονται πιο συχνά από άτομα που έχουν αγοράσει ένα πλαστό ή ακατάλληλο προϊόν για τις ατομικές τους συνθήκες ή από άτομα που δεν έχουν διαβάσει το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ο επίσημος ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και παρουσιάζει καλά όλη τη δυναμική και τα χαρακτηριστικά του Alkotox, ώστε να μπορούμε να  αρνηθούμε την πιθανότητα απάτης.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Απόψεις ανθρώπων που αγόρασαν το Alkotox για εθισμό στο αλκοόλ:

Ο σύντροφός μου πάσχει από σοβαρό αλκοολισμό εδώ και περίπου 9 μήνες. Ήταν πάντα σε κακή διάθεση, συμπεριφερόταν άσχημα σε εμένα και τον γιο μας και γυρνούσε στο σπίτι στις 4 το πρωί, θέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα του: ήταν μια πραγματικά αγχωτική κατάσταση: η διάθεσή του επηρέαζε τη δική μου, κάνοντας με πάντα ταραγμένο και ανήσυχο.

Αλλά μια μέρα διάβασα ένα άρθρο στο Facebook για ένα συγκεκριμένο  Alkotox  που έσωσε τόσους πολλούς ανθρώπους από τον αλκοολισμό και αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν για μένα. Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τότε που ο σύντροφός μου σταμάτησε να πίνει χάρη σε αυτό το υπέροχο προϊόν: ο χαμογελαστός πατέρας και τρυφερός σύντροφος με τον οποίο ερωτεύτηκα επέστρεψε. Ευχαριστώ  Alkotox  !

Απόψεις ανθρώπων που αγόρασαν

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πρώην αλκοολικό, αλλά σίγουρα μου άρεσε να πίνω και πίστευα ότι παρεμβαίνει υπερβολικά στην επαγγελματική μου ζωή. Προτίμησα να πάω στην παμπ για ένα ποτό με φίλους παρά να μείνω στο σπίτι για να τελειώσω τη δουλειά την επόμενη μέρα. Γύριζα σπίτι αργά και ξυπνούσα εξίσου συχνά, καθυστερώντας στη δουλειά και θέτοντας σε κίνδυνο αυτό που είχα δουλέψει για όλη μου τη ζωή. Όταν έμαθα για  το Alkotox  από έναν φίλο, αποφάσισα να ανακτήσω τον έλεγχο.

Έπαιρνα περίπου 4 σταγόνες δύο φορές την ημέρα αραιωμένες σε νερό και μετά από μερικές εβδομάδες δεν ένιωσα καθόλου την έλλειψη μπύρας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε οποιονδήποτε, όπως εγώ, ήταν κοντά στον αλκοολισμό.

Τιμή και πού να το αγοράσετε – Alkotox

Το Alkotox  μπορεί να αγοραστεί στην επίσημη ιστοσελίδα  στη μισή τιμή. 

Το Alkotox  μπορεί επίσης να φαίνεται ότι είναι διαθέσιμο σε άλλους ιστότοπους όπως το Amazon, αλλά μην ξεγελιέστε, στην πραγματικότητα το  90% των προϊόντων που πωλούνται είναι πλαστά  και δεν εγγυώνται όλα τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω, τα οποία εγγυάται μόνο ένα εντελώς πρωτότυπο προϊόν. Όλη αυτή η προσοχή οφείλεται στη σοβαρότητα του κατασκευαστή, ο οποίος αποφάσισε να πουλάει  το Alkotox  μόνο στην ιστοσελίδα του για να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των πελατών του.

Επομένως, το Alkotox  φαίνεται να είναι η σωστή λύση για εσάς που είστε αλκοολικός αλλά θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας ή έχετε έναν συγγενή, φίλο ή γνωστό που κινδυνεύει από αλκοολισμό και θέλετε να προσπαθήσετε να τον βοηθήσετε. Σου δείξαμε τη λύση, τώρα είναι στο χέρι σου να την κάνεις πράξη!

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε