DayBurner, απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

DayBurner  είναι ένα εργαλείο με το οποίο μπορείτε   επιτέλους να δημιουργήσετε καλύτερη επαφή με το σώμα σας μέσω της φυσιολογικής και λειτουργικής απώλειας περιττών κιλών . Ας δούμε τι είναι αναλυτικά.

Γεγονότα για την παχυσαρκία

Το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου που μπορούν να προληφθούν παγκοσμίως. Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία σας.  

Το υπερβολικό βάρος σημαίνει ότι έχετε περισσότερο σωματικό βάρος και η παχυσαρκία σημαίνει ότι έχετε πολύ επιπλέον σωματικό λίπος. Το υπερβολικό βάρος  ή  η παχυσαρκία  αυξάνει τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας. Αυτά περιλαμβάνουν στεφανιαία νόσο, διαβήτη τύπου 2, άσθμα, υψηλή χοληστερόλη, οστεοαρθρίτιδα, υψηλή αρτηριακή πίεση, άπνοια ύπνου και ορισμένους καρκίνους.

Οι ειδικοί στη δημόσια υγεία συμφωνούν ότι  το υπερβολικό βάρος  και η παχυσαρκία έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας σε αυτή τη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Περισσότερο από το ένα τρίτο των Αμερικανών ενηλίκων είναι παχύσαρκοι. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Εθνικής Έρευνας για την Υγεία και τη Διατροφή, τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω είναι πιο πιθανό να είναι παχύσαρκα από τους νεότερους ενήλικες. Και το πρόβλημα επηρεάζει και τα παιδιά. Περίπου το 20% των παιδιών και των εφήβων ηλικίας 2 έως 19 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι παχύσαρκοι.

Ποιος είναι παχύσαρκος;

Το υπερβολικό βάρος και  η παχυσαρκία  είναι διαφορετικά σημεία σε μια κλίμακα που κυμαίνεται από λιποβαρή έως νοσηρά παχύσαρκα. Το πού πέφτετε σε αυτήν την κλίμακα καθορίζεται από τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ).

Ο ΔΜΣ είναι ένα μέτρο του βάρους σας σε σχέση με το ύψος σας. Ο ΔΜΣ συνήθως δίνει μια καλή ιδέα για το πόσο σωματικό λίπος έχετε. Ο γιατρός σας χρησιμοποιεί ΔΜΣ για να προσδιορίσει τον κίνδυνο ασθενειών που σχετίζονται με την παχυσαρκία. Περιστασιακά, μερικοί πολύ μυώδεις άνθρωποι μπορεί να έχουν ΔΜΣ στο εύρος υπέρβαρων. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι δεν θεωρούνται υπέρβαροι επειδή ο μυϊκός ιστός ζυγίζει περισσότερο από τον λιπώδη ιστό.

DayBurner

Γενικά, ένας ΔΜΣ από 20 έως 24,9 θεωρείται ιδανικός για ενήλικες. Ένας ΔΜΣ άνω του 25 θεωρείται υπέρβαρος. Ένα άτομο θεωρείται παχύσαρκο εάν ο ΔΜΣ του είναι πάνω από 30 και νοσηρά παχύσαρκος εάν ο ΔΜΣ του είναι 40 ή περισσότερο.

Γενικά, το βάρος ενός άνδρα τείνει να παραμένει το ίδιο μετά την ηλικία των 50 ετών και συχνά μειώνεται ελαφρώς μεταξύ των ηλικιών 60 και 74 ετών. Αντίθετα, το βάρος μιας γυναίκας τείνει να αυξάνεται μέχρι την ηλικία των 60 ετών και μετά αρχίζει να μειώνεται.

Η παχυσαρκία μπορεί επίσης να μετρηθεί με την αναλογία μέσης προς ισχίο. Αυτό είναι ένα εργαλείο μέτρησης που συγκρίνει την ποσότητα λίπους στη μέση σε σύγκριση με την ποσότητα λίπους στους γοφούς και τους γλουτούς. Η περίμετρος της μέσης παρέχει πληροφορίες για την ποσότητα λίπους στο στομάχι. Το αυξημένο λίπος στο στομάχι συνδέεται με διαβήτη τύπου 2, υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση και καρδιακές παθήσεις. Μια περίμετρος μέσης μεγαλύτερη από 40 ίντσες για τους άνδρες και μεγαλύτερη από 35 ίντσες για τις γυναίκες μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και άλλων ασθενειών που σχετίζονται με το βάρος.

Μιλήστε με το γιατρό σας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.

Τι προκαλεί την παχυσαρκία;

Η παχυσαρκία είναι μια μυστηριώδης ασθένεια από πολλές απόψεις. Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς το σώμα ρυθμίζει το βάρος και το σωματικό λίπος. Αυτό που ξέρουν είναι ότι εάν ένα άτομο καταναλώνει περισσότερες θερμίδες την ημέρα από όσες χρησιμοποιεί για ενέργεια, θα πάρει βάρος.

Αλλά οι παράγοντες κινδύνου που καθορίζουν την παχυσαρκία μπορεί να είναι περίπλοκοι. Είναι συνήθως ένας συνδυασμός γονιδίων, κοινωνικοοικονομικών παραγόντων, μεταβολισμού και τρόπου ζωής. Ορισμένες ενδοκρινικές διαταραχές, ασθένειες και φάρμακα μπορούν επίσης να επηρεάσουν το βάρος ενός ατόμου.

Οι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στην παχυσαρκία περιλαμβάνουν τους ακόλουθους.

γενεσιολογία

Μελέτες δείχνουν ότι η πιθανότητα παχυσαρκίας εμφανίζεται σε οικογένειες γενετικά. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν αρκετά γονίδια που φαίνεται να συνδέονται με την παχυσαρκία. Για παράδειγμα, τα γονίδια μπορούν να επηρεάσουν το πού αποθηκεύεται το επιπλέον λίπος στο σώμα σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι ερευνητές πιστεύουν ότι χρειάζονται περισσότερα από ένα γονίδια για να προκληθεί η επιδημία της παχυσαρκίας. Διεξάγουν περαιτέρω έρευνα για να κατανοήσουν καλύτερα πώς τα γονίδια και ο τρόπος ζωής συνεργάζονται για να προκαλέσουν παχυσαρκία. Καθώς οι οικογένειες τρώνε και κάνουν άλλες δραστηριότητες μαζί, το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής παίζουν επίσης ρόλο.

Μεταβολικοί παράγοντες

Ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας χρησιμοποιεί την ενέργεια είναι διαφορετικός από τον τρόπο που τη χρησιμοποιεί ένα άλλο άτομο. Ο μεταβολισμός και οι ορμόνες διαφέρουν από άτομο σε άτομο και αυτοί οι παράγοντες παίζουν ρόλο στην αύξηση βάρους. Ένα παράδειγμα είναι η γκρελίνη, η «ορμόνη της πείνας», η οποία ρυθμίζει την όρεξη. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η γκρελίνη μπορεί να βοηθήσει στην πυροδότηση της πείνας. Μια άλλη ορμόνη που ονομάζεται λεπτίνη μπορεί να μειώσει την όρεξή σας. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), μια κατάσταση στις γυναίκες που προκαλείται από υψηλά επίπεδα ορισμένων ορμονών. Μια γυναίκα με PCOS έχει υψηλότερο κίνδυνο να είναι παχύσαρκη.

Κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες

Το πόσα κερδίζετε μπορεί να επηρεάσει το αν είστε παχύσαρκοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Οι φτωχές γυναίκες και οι γυναίκες με χαμηλότερη κοινωνικοοικονομική θέση είναι πιο πιθανό να είναι παχύσαρκες από τις γυναίκες υψηλότερης κοινωνικοοικονομικής θέσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μειονοτικές ομάδες.

Επιλογές τρόπου ζωής

Τόσο η υπερκατανάλωση τροφής όσο και η έλλειψη άσκησης συμβάλλουν στην παχυσαρκία. Αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις επιλογές τρόπου ζωής. Εάν πολλές από τις θερμίδες σας προέρχονται από επεξεργασμένα τρόφιμα ή τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή λίπος, είναι πιθανό να πάρετε βάρος. Εάν δεν ασκείστε πολύ, θα είναι δύσκολο για σας να χάσετε βάρος ή να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος.

φαρμακευτική αγωγή

Φάρμακα όπως κορτικοστεροειδή, αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά μπορεί να προκαλέσουν αύξηση βάρους.

συναισθήματα

Το συναισθηματικό φαγητό – το να τρώτε όταν είστε βαριεστημένοι ή νευρικοί – μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους. Ο πολύ λίγος ύπνος μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση βάρους. Τα άτομα που κοιμούνται λιγότερο από 5 ώρες τη νύχτα είναι πιο πιθανό να πάσχουν από παχυσαρκία από τα άτομα που κοιμούνται 7 έως 8 ώρες τη νύχτα.

Τι είναι το DayBurner;

Το DayBurner   είναι   ένα φυσικό προϊόν αδυνατίσματος που   συνοδεύει το σώμα στην πορεία προς το ιδανικό του βάρος με λειτουργικό και χωρίς άγχος τρόπο. Η σύνθεσή του έχει επιλεγεί για να αποφεύγονται τα περιττά κιλά που εμφανίζονται συχνά σε σημαντικά σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί και το στομάχι.

Δεδομένου ότι είναι επικουρικό, για να επιτευχθούν ικανοποιητικά αποτελέσματα είναι ακόμα απαραίτητος ο συνδυασμός της χρήσης του με έναν   βέλτιστο τρόπο ζωής   μέσω μιας διατροφής πιο προσαρμοσμένης στα χαρακτηριστικά του σώματος και της φυσικής δραστηριότητας, όχι υπερβολικής αλλά σε κάθε περίπτωση σταθερή στο χρόνο.

DayBurner

Έχει τα συστατικά του

Η θεμελιώδης πτυχή αυτού του συμπληρώματος διατροφής που   ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ανθρώπων που  θέλουν να απαλλαγούν από όλα τα περιττά κιλά   και να επιτύχουν μια ιδανική φυσική κατάσταση είναι η σύνθεσή του, βασισμένη σε μεγάλο βαθμό σε φυσικά συστατικά. Συγκεκριμένα, εμφανίζονται σε διαφορετικές συγκεντρώσεις:

  • Σπιρουλίνα  . Συγκεκριμένα, αυτή η ουσία βοηθά στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού σε δραστηριότητα, βελτιώνοντας έτσι την ικανότητα του σώματος να καίει λίπος. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και εξουδετερώνει το αίσθημα της όρεξης που συχνά προκύπτει από την κατάποση πρόχειρου φαγητού αργά το απόγευμα και το πρωί.
  • Παπάγια. Είναι ένα φρούτο που χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα αδυνατίσματος, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επιτύχει βέλτιστα αποτελέσματα για το δέρμα και τα μαλλιά.
  • Lactobacillus bacillis coagulans. Αυτή η ουσία συμπεριλήφθηκε γιατί ρυθμίζει τις πεπτικές διεργασίες και, κυρίως, αποκαθιστά την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας με όλα τα οφέλη αυτής της περίπτωσης.
  • Βιταμίνες Β2, Β5 και Β12. Πρόκειται για μια ομάδα βιταμινών που αποκαθιστούν την ισορροπία ορισμένων ορμονών και, κυρίως, βοηθούν το σώμα να επιδιορθώσει τον κατεστραμμένο ιστό. Εξουδετερώνουν επίσης την παρουσία ελεύθερων ριζών, οι οποίες είναι κυρίως υπεύθυνες για την οξείδωση των κυττάρων.
  • Πρωτεΐνες σόγιας. Αυτές οι πρωτεΐνες βοηθούν το σώμα να απομακρύνει τοξικές και επιβλαβείς ουσίες, διασφαλίζοντας ότι η μυϊκή δύναμη παραμένει πάντα υψηλή.
  • λυοφιλοποιημένος μαϊντανός. Συνήθως, ο μαϊντανός χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει γεύση σε πολλά πιάτα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι ένα φαρμακευτικό βότανο που είναι πολύ χρήσιμο για την πρόληψη καρδιαγγειακών προβλημάτων και τη βελτίωση των νοητικών ικανοτήτων του καταναλωτή.
  • Εκχύλισμα ακτινιδίου. Είναι ένα εκχύλισμα φρούτου που παρέχει ενέργεια και, κυρίως, εξουδετερώνει το αίσθημα της πείνας και έτσι μειώνει την όρεξη.
  • Πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για την ικανότητά του να σταθεροποιεί το καρδιαγγειακό σύστημα και να εξαλείφει γρήγορα ορισμένες καρκινογόνες ουσίες.

Οφέλη του  DayBurner

Η κατανάλωση  του DayBurner  σύμφωνα με τις μεθόδους που υποδεικνύονται στο   φυλλάδιο  και η δυνατότητα να ακολουθήσετε έναν πιο κατάλληλο τρόπο ζωής είναι μόνο δύο βασικά στοιχεία για να χάσετε βάρος και να επιτύχετε πολλές θετικές πτυχές.

Πρώτον, αυτό το προϊόν υποστηρίζει το μεταβολισμό, επιτρέπει   σημαντική επιτάχυνση   της ταχύτερης καύσης λίπους και επίσης αποτρέπει την κυτταρίτιδα και το σχηματισμό λιπώδους ιστού σε ορισμένα μέρη του σώματος.

Εξουδετερώνει επίσης τη νευρική πείνα, η οποία συχνά οδηγεί στην κατανάλωση πολύ περισσότερης τροφής από ό,τι χρειάζεται το σώμα και   εγγυάται   μια εξαιρετική παροχή ενέργειας για να είναι πιο δραστήριος και λαμπερός σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες. Η ικανότητά του να ομαλοποιεί την εντερική χλωρίδα και να βελτιστοποιεί τις πεπτικές λειτουργίες του σώματος είναι επίσης ανεκτίμητη.

Πώς να πάρετε το   συμπλήρωμα DayBurner

Προκειμένου να αξιολογηθεί καλύτερα η αποτελεσματικότητα αυτού του φυσικού συμπληρώματος διατροφής, είναι επίσης σημαντικό να το χρησιμοποιείτε σωστά σύμφωνα με τις πληροφορίες στη συσκευασία και στο ενημερωτικό φυλλάδιο. Λαμβάνετε δύο κάψουλες ημερησίως   με λίγο νερό  .

Συνιστάται να παίρνετε   την πρώτη κάψουλα το πρωί περίπου μισή ώρα πριν το πρωινό και το βράδυ πάντα   μισή ώρα πριν   το δείπνο. Συνιστάται επίσης μια λειτουργική προσέγγιση των αναγκών σας, δηλαδή βελτίωση της διατροφής σας και συνδυασμός σωματικής δραστηριότητας, αν και όχι πιο έντονης.

Αντενδείξεις

Το DayBurner   σχεδιάστηκε ως προϊόν βασισμένο ουσιαστικά σε φυσικά συστατικά. Αυτό σημαίνει ότι   δεν υπάρχουν αντενδείξεις   στη χρήση, υπό την προϋπόθεση ότι αξιολογούνται πιθανές αλλεργίες στα συστατικά.

Επιπλέον,  συνιστάται η σωστή συντήρηση. Αποφύγετε να τοποθετείτε τη συσκευασία σε υγρό μέρος ή να την εκθέτετε στο άμεσο ηλιακό φως. Στην πραγματικότητα, και στις δύο αυτές περιπτώσεις το προϊόν μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Μεταξύ άλλων, είναι πάντα καλή συνήθεια να συμβουλεύεστε το γιατρό σας εάν θέλετε να λαμβάνετε αυτό το   φυσικό συμπλήρωμα διατροφής   ενώ θηλάζετε το μωρό σας και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τέλος, σε περίπτωση αλλεργικών αντιδράσεων ή άλλων αντισταθμίσεων, καλό είναι να σταματήσετε αμέσως τη θεραπεία και να συμβουλευτείτε γιατρό για διευκρίνιση.

Αναχώρηση: TurboShape

Αξιολογήσεις και σχόλια από  πελάτες του DayBurner

Δυστυχώς, το πρόβλημα της απώλειας βάρους επηρεάζει   πολλούς ανθρώπους   λόγω ενός τρόπου ζωής που είναι πολύ καθιστικός ή μιας δίαιτας που δεν είναι προσαρμοσμένη στα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του οργανισμού.

Δεν λείπουν άτομα στο Διαδίκτυο που έχουν αποφασίσει να υποβληθούν σε θεραπεία με το  DayBurner  και, κυρίως, έχουν αφήσει   τη γνώμη τους   σε διαφορετικές μορφές, έτσι ώστε άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να έχουν συγκεκριμένη ένδειξη.

Η ανατροφοδότηση  είναι μέτρια   θετική,   αν και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με πολλές παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαιτεροτήτων του σώματος και της ικανότητας να οδηγείς έναν βέλτιστο τρόπο ζωής. Ιδιαίτερα:

«Ένας κύριος που πάντα   πρόσεχε ιδιαίτερα   την υγεία του και κυρίως το βάρος του. Δυστυχώς, όσο μεγαλώνουμε, ο μεταβολισμός μας αναπόφευκτα αλλάζει και κυρίως επιβραδύνεται, κάτι που συνοδεύεται από αύξηση βάρους. Αυτό δεν είναι μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα, αλλά και   η πρόληψη   παθολογιών που μπορούν να επηρεάσουν όχι μόνο το καρδιαγγειακό σύστημα, αλλά και το σκελετικό και μυϊκό σύστημα. Γι’ αυτό αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες, να μειώσει την ποσότητα του φαγητού που τρώει και   να αρχίσει να ασκείται  , αν και μάλλον ήπια. Σίγουρα μια αξιέπαινη στάση, που δυστυχώς δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τα οποία ο Ρενάτο αναζητούσε νέες λύσεις. Μετά από αρκετούς μήνες ανεπιτυχών προσπαθειών, βρήκε τον DayBurner  εντελώς τυχαία. Αυτό ήταν μια πραγματική καμπή στη ζωή του, όπως   φάνηκε από την άμεση   ανατροπή με σταδιακή απώλεια βάρους μέχρι να πετύχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση που του επέτρεπε να ζει ευτυχισμένος και να ασχολείται με πολλές καθημερινές δραστηριότητες.   Η λήψη αυτού του συμπληρώματος σχεδόν   καθημερινά βοήθησε το σώμα να απαλλαγεί από το υπερβολικό λίπος. Με βάση την εμπειρία του, αποφάσισε επίσης να δώσει χρήσιμες συμβουλές αφήνοντας αυτό το σχόλιο στο Διαδίκτυο.

«Ήταν πάντα μια πολύ δυναμική   γυναίκα, λάτρης των ταξιδιών και της φυσικής δραστηριότητας στον καθαρό αέρα.» Αυτό της επέτρεψε να έχει ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα. Ωστόσο, πρόσφατα, εν μέρει λόγω της επαγγελματικής της ανέλιξης, αναγκάστηκε να περνά τον περισσότερο καθημερινό της χρόνο πίσω από ένα γραφείο και να ασχολείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτό οδήγησε στη γυναίκα μια πιο   καθιστική   ζωή και μια ξαφνική αύξηση βάρους. Μια κατάσταση που η Margherita δυσκολεύεται τόσο πολύ   να αποδεχτεί  που αποφασίζει να κάνει περισσότερη σωματική δραστηριότητα και κυρίως να εγκαταλείψει κάποιες διατροφικές του συνήθειες, όπως η κατανάλωση γλυκών και προϊόντων με αρκετά υψηλή θερμιδική αξία. Ωστόσο, αυτά τα μέτρα δεν οδήγησαν σε επιτυχία  . Αφού πέτυχε τα επιθυμητά αποτελέσματα   , άρχισε να ψάχνει στο Διαδίκτυο για φανταστικές μεθόδους που θα μπορούσαν να επιτύχουν φυσιολογική απώλεια βάρους χωρίς να επιβαρύνουν το σώμα. Αφού ερεύνησε διάφορες λύσεις και διάβασε πολλές κριτικές, αποφάσισε ότι  το DayBurner  μπορεί να είναι το κατάλληλο φυσικό συμπλήρωμα για τη συγκεκριμένη περίπτωσή του, το αγόρασε και άρχισε να το παίρνει σύμφωνα με τις    μεθόδους που περιγράφονται στο ένθετο συσκευασίας . Τα αποτελέσματα ήταν   εκπληκτικά  και ξεπέρασαν κατά πολύ τις πιο τρελές προσδοκίες της και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα στην ακμή της».

DayBurner

Πόσο  κοστίζει το DayBurner  ; Τιμή πώλησης και πού να το αγοράσετε

Το DayBurner είναι διαθέσιμο στον  επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή   και προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση 50%. Αυτό το είδος προσφοράς καθίσταται δυνατή, πάνω απ’ όλα, από την πολιτική άμεσων πωλήσεων της εταιρείας, η οποία αποφεύγει τα προβλήματα που συνήθως συνδέονται με τη διαχείριση της αλυσίδας διανομής.

Το χαμηλότερο κόστος επέτρεψε στην εταιρεία   να ανταμείψει τους πελάτες της με σημαντική έκπτωση. Επιπλέον, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι άμεσες πωλήσεις παρέχουν επίσης ένα ορισμένο επίπεδο προστασίας για τους καταναλωτές που γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να βρουν το προϊόν σε άλλη τοποθεσία πωλήσεων στο Διαδίκτυο και, γενικότερα, σε οποιοδήποτε κατάστημα ειδών από τούβλα, όπως φυτικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Με αυτόν τον τρόπο   , αποφεύγετε  να συναντήσετε ένα φυσικό συμπλήρωμα που, αν και παρόμοιο σε όνομα και εμπορική συσκευασία, έχει διαφορετικά συστατικά και αμφισβητήσιμη αποτελεσματικότητα. Επομένως , για να ολοκληρώσετε τη φάση της αγοράς  , πρέπει να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο και να κάνετε κύλιση προς τα κάτω κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη φόρμα.

Η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί πλήρως με   το όνομα   και   τον αριθμό τηλεφώνου  σας  για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών και να διαχειριστείτε καλύτερα την αποστολή σας   Επιπλέον, η εταιρεία υπόσχεται στους πελάτες της μια επιλογή διαφορετικών τρόπων πληρωμής για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

Σχολιάστε