Alcozar, πώς λειτουργεί; αρνητικές απόψεις, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Έχετε προβλήματα με το αλκοόλ ή κάποιος γύρω σας υποφέρει από αυτά; Το Alcozar ,  σταγόνες  με φυσικά εκχυλίσματα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτή τη μορφή εθισμού, θα μπορούσαν να είναι η τελική λύση στο πρόβλημά σας.

Αν και δεν είναι φάρμακο,  το Alcozar κερδίζει δημοτικότητα  λόγω της αποτελεσματικότητάς του   και   της ευκολίας χρήσης του  . Πώς όμως θα έχετε γρήγορα αποτελέσματα από τη χρήση του προϊόντος; Στις επόμενες γραμμές θα σας δώσουμε μια επισκόπηση   του τρόπου λειτουργίας   ,   των παραπομπών,   των απόψεων   και   της τιμής   .

Alcozar

Τι είναι ο αλκοολισμός;

Ο τοξικός εθισμός είναι μια   χρόνια διαταραχή   που επηρεάζει τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά και χαρακτηρίζεται από εθισμό σε ένα ή περισσότερα βλαβερά για τον οργανισμό ναρκωτικά: στην περίπτωση αυτή το αλκοόλ. Ο αλκοολισμός μπορεί επίσης να αναφέρεται ως κατάχρηση αλκοόλ  , εξάρτηση από το αλκοόλ   ή διαταραχή χρήσης αλκοόλ.

Ποια είναι τα συμπτώματα του αλκοολισμού;

Η συχνότητα της κατάχρησης ή της εξάρτησης από το αλκοόλ είναι η εξής:

 • Ανάγκη ή επιθυμία για ποτό που έχει προτεραιότητα έναντι άλλων επιθυμιών
 • Αδυναμία   ελέγχου των συνηθειών κατανάλωσης αλκοόλ   ή της ποσότητας που καταναλώνεται
 •  Όταν σταματήσετε να πίνετε, αντιμετωπίζετε   συμπτώματα στέρησης
 • Συνέχιση του ποτού παρά τις βλάβες στον οργανισμό ή παρά τις βλαβερές συνέπειες
 • Δώστε προτεραιότητα στην κατανάλωση αλκοόλ έναντι της συμμετοχής σε άλλες δραστηριότητες

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρήσετε αλλαγές στη συμπεριφορά ή τις συνήθειες που μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα αλκοόλ ή εξάρτηση από το αλκοόλ. Τα σημάδια που πρέπει να προσέξετε είναι:

 • Αδυναμία άρνησης ενός ποτού
 •  Να είστε  τακτικά υπό την επήρεια αλκοόλ
 • Αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ για να επιτευχθούν τα ίδια αποτελέσματα όπως πριν (ανοχή στο αλκοόλ)
 • Φαίνεσαι κουρασμένος ή θυμωμένος
 • Να είστε ευαίσθητοι
 • Το να κρύβεις πράγματα ή να είσαι μυστικοπαθής
 • Λέτε ψέματα για τις συνήθειές σας στο ποτό
 • Γίνεστε πιο αποσυρμένοι ή χάνετε το ενδιαφέρον σας για δραστηριότητες που ήταν προηγουμένως ελκυστικές

Ποιες είναι οι αιτίες του αλκοολισμού;

Προς το παρόν δεν υπάρχει κοινή αιτία, αλλά υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη εθισμού στο αλκοόλ. Για παράδειγμα   , ένα άτομο του οποίου ο πατέρας ή η μητέρα είναι αλκοολικός είναι πιο πιθανό   να γίνει το ίδιο αλκοολικός   . Μια άλλη αιτία είναι ψυχολογικοί παράγοντες όπως οι συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, η ανάγκη    ανακούφισης από   το άγχος , η κατάθλιψη   ή η χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Τι επίδραση έχει το αλκοόλ στον οργανισμό;

Ο αλκοολισμός μπορεί να επηρεάσει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε διάφορους κινδύνους για την υγεία, όπως: Β.    ηπατική νόσος που σχετίζεται με το αλκοόλ   , καρδιαγγειακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικά επεισόδια, χρόνια παγκρεατίτιδα, καρκίνος του παγκρέατος και αυξημένος   κίνδυνος καρκίνου του μαστού   και   του λαιμού   .

Υπολογίζεται ότι το 9% των ανδρών και το 3% των γυναικών είναι εθισμένοι στο αλκοόλ. Εάν είστε εθισμένοι στο αλκοόλ, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το αλκοόλ έχει γίνει βασικός παράγοντας στη ζωή σας και μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να ζήσετε χωρίς αυτό.

Alcozar

Alcozar  – Τι είναι;

Το Alcozar  είναι   ένα συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή   που  πωλείται  σε μπουκάλια χωρίς συγκεκριμένη  οσμή   ή   γεύση , καθιστώντας το ιδανικό για ανάμειξη με  νερό   ή άλλα ποτά, αρκεί να είναι μη αλκοολούχα.

Η σύνθεση περιέχει   90%   φυσικά   συστατικά   και είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση του εθισμού στο αλκοόλ και των σχετικών προβλημάτων. Δεδομένου ότι οι ΓΤΟ   και   η ζάχαρη   απουσιάζουν εντελώς,   το Alcozar   επιτρέπεται να λαμβάνεται ακόμη και αν πάσχετε από   διαβήτη  .

Πώς  λειτουργούν οι σταγόνες Alcozar;

Οι απόψεις πελατών και  οι οδηγίες του κατασκευαστή   δείχνουν ότι   το Alcozar λειτουργεί   σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά είναι   η απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών   μέσω του ήπατος, των εντέρων, των νεφρών, των πνευμόνων και του δέρματος (τα λεγόμενα απεκκριτικά όργανα), που σας κάνει να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και να ανακτάτε τη χαμένη ενέργεια.

Η ανακούφιση του σώματος από την υπερβολική εργασία έχει μια ηρεμιστική επίδραση στην ψυχή, η οποία    ενισχύεται  από τις ιδιότητες των φαρμακευτικών εκχυλισμάτων . Θα νιώσετε γρήγορα λιγότερη λαχτάρα   για   αλκοολούχα ποτά  μέχρι να φύγουν.

Για να σας βοηθήσουμε   να κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα του   Alcozar  , παρουσιάζουμε δεδομένα από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην   πειραματική  φάση, η οποία δείχνει ότι   το 100%   των ερωτηθέντων πέτυχε θετικά αποτελέσματα.

Στην πραγματικότητα,  το 75%  από τους 1.000 εθελοντές   σταμάτησε οριστικά να πίνουν αλκοόλ μέσα σε λίγους μήνες, ενώ το υπόλοιπο 25   %   παρουσίασε   σημαντική μείωση   της λαχτάρας (δηλαδή, μια ακαταμάχητη έλξη προς το αντικείμενο του εθισμού τους).

Συστατικά Alcozar:

Το   συμπλήρωμα διατροφής Alcozar   έχει μια διεξοδικά εργαστηριακά ελεγμένη   σύνθεση, κατασκευασμένη από συστατικά υψηλής ποιότητας και χωρίς ΓΤΟ   . Παρακάτω σας υπενθυμίζουμε:

 •  Ρίζα  Kudzu
 • εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου   _
 • ρίζα γλυκόριζας   _
 • θυμάρι
 • Μέντα   .

Το πρώτο (γνωστό και ως Kuzu) έχει ιδιότητες   αναγνωρισμένες στον τομέα του αλκοόλ και της αποτοξίνωσης από το κάπνισμα . Βοηθά   στον καθαρισμό   των απεκκριτικών οργάνων (κυρίως του ήπατος και του εντέρου) και βοηθά να ξεπεραστεί η   ψυχολογική εξάρτηση   από τα αλκοολούχα ποτά.

Το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου λειτουργεί συνεργικά  με   άλλα φαρμακευτικά φυτά σε επίπεδο ήπατος. Προστατεύει   το συκώτι   και προάγει την απελευθέρωση   τοξινών   , επιπλέον, έχει   ηρεμιστική   και   καταπραϋντική  δράση που προάγει την ανάρρωση.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα   της ρίζας γλυκόριζας   είναι πιο περιορισμένα στο σύστημα των νεφρών. Έχει πολλά οφέλη: βελτιώνει   την ισορροπία αλατιού   σε κυτταρικό και μεσοκυττάριο επίπεδο, ενισχύει   το ανοσοποιητικό σύστημα   , υποστηρίζει την αποστράγγιση και   την αποβολή των αποβλήτων   .

Το εκχύλισμα θυμαριού έχει καθαριστική δράση στο πεπτικό σύστημα και σταθεροποιεί τις διαδικασίες του, ενώ   η μέντα  διευκολύνει   την αναγέννηση   μετά από hangover   και βελτιώνει τη λειτουργία του   καρδιαγγειακού  συστήματος.

Τρόπος χορήγησης:

Ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη  μικρής ποσότητας   Alcozar   (στην πραγματικότητα δεν αναγράφεται στη συσκευασία) με ένα ποτήρι   νερό δύο φορές την ημέρα  , το πρωί μετά το ξύπνημα και μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να είστε σχεδόν μαθηματικά σίγουροι ότι μπορείτε   να σταματήσετε το αλκοόλ χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ. μετά την υπέρβαση του ορίου νηφαλιότητας με κρασί, αναψυκτικά, μπύρα κ.λπ.),  μπορεί να προγραμματιστεί μια τρίτη δόση το βράδυ για την ανακούφιση των επιπτώσεων του αλκοόλ.

Οφέλη του  συμπληρώματος διατροφής Alcozar  σε μορφή σταγόνων:

Φυσική σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα  Η υψηλότερη ποιότητα, η ευκολία χρήσης και τα γρήγορα αποτελέσματα είναι τα πιο προφανή σημάδια της αποτελεσματικότητας του προϊόντος. Το Alcozar  λειτουργεί πραγματικά   επειδή:

 • Δρα στο   συκώτι   ,   τον καρδιακό μυ   και   το νευρικό σύστημα ταυτόχρονα
 • απομακρύνει   τα απόβλητα
 • αναπλάθει   τα ηπατικά κύτταρα
 • Δεν έχει ούτε   μυρωδιά   ούτε   γεύση
 • Τερματίζει το   αίσθημα του άγχους που είναι χαρακτηριστικό των κρίσεων απόσυρσης
 •  είναι συμβατό  με μια διαβητική δίαιτα
 • δεν περιέχει   γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
 • είναι απαλλαγμένο από   παρενέργειες φαρμάκων   .

Χάρη στα πολυάριθμα οφέλη του   Alcozar   , η διακοπή   του αλκοόλ γίνεται πολύ πιο εύκολη και  οι πιθανότητες επιτυχίας   είναι πολύ υψηλές.

Alcozar

Αποτελέσματα μετά την εφαρμογή:

Από μια προσεκτική ανάγνωση κάθε   ανασκόπησης  , είναι σαφές ότι το φυτοθεραπευτικό   Alcozar   οδήγησε στην επίτευξη σημαντικών στόχων για όσους το χρησιμοποίησαν, μέχρι την τελική απόφαση να σταματήσουν την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η τακτική κατανάλωση και η τήρηση   των συστάσεων της ετικέτας αναγκάζουν πραγματικά τους ανθρώπους που λαμβάνουν το συμπλήρωμα να αναπτύξουν μια αυξανόμενη (αν και ασταμάτητη)  αποστροφή   για το αλκοόλ.

Επιπλέον, η αποκατάσταση   ειρηνικών σχέσεων   με μέλη της οικογένειας είναι ένας στόχος που δεν πρέπει να υποτιμάται σε ένα πρόγραμμα κατά του αλκοολισμού.

Ελέγξτε επίσης: 

Απόψεις και σχόλια από  πελάτες της Alcozar:

Για μια αντικειμενική αξιολόγηση του προϊόντος, λάβαμε υπόψη το φύλλο εφαρμογής   της  Alcozar . Πολυάριθμες   μαρτυρίες   σε επίσημα κανάλια δείχνουν ότι σε αρκετές περιπτώσεις η αγορά   έγινε από μέλη της οικογένειας ατόμων με προβλήματα αλκοόλ   .

Σύμφωνα με τα σχόλια και   τις κριτικές   στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, σχεδόν όλες οι κριτικές ήταν εξαιρετικές. Όποιος αγόρασε το συμπλήρωμα για ένα αγαπημένο πρόσωπο ή φίλο διαπίστωσε ότι η λαχτάρα για αλκοόλ   υποχώρησε γρήγορα μετά την ανάμειξή του με ποτά.

Τα άτομα που έλαβαν το  διάλυμα Alcozar  ανέκτησαν την ψυχοσωματική τους ευεξία μέσα σε δύο έως τρεις μήνες  και  απελευθερώθηκαν από τον εθισμό στο αλκοόλ με μη τραυματικό τρόπο   .

Τιμή Alcozar  και πού να το αγοράσετε:

Για να κάνετε μια παραγγελία δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στον   ιστότοπο  . Απλώς συμπληρώστε   τη φόρμα   στο κάτω μέρος   της αρχικής σελίδας  . Πρέπει να δώσετε το όνομα και το επώνυμό σας, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία   προσωπικών δεδομένων  . Η εταιρεία θα τα χρησιμοποιήσει μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με αγορές και δεσμεύεται να μην τα διαθέσει σε τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς.

Το Alcozar  είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετό καιρό σε  προωθητική τιμή  με έκπτωση 50%. Η αποστολή σε όλους τους προορισμούς είναι   δωρεάν. Εντός   24 εργάσιμων ωρών   από την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε μια κλήση από τον χειριστή για επιβεβαίωση και αποστολή του πακέτου. Μέσα σε 4-7 ημέρες θα λάβετε  το Alcozar σας   με   έναν μοναδικό κωδικό εγγραφής   , τον οποίο θα πρέπει να επαληθεύσετε κατά την παράδοση.

 | Website

είναι διατροφολόγος με 14 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής και 8 χρόνια έρευνας στις επιστήμες της υγείας, θέμα για το οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα σε ευρετηριασμένα επιστημονικά περιοδικά. Εκτός από την εργασία του στον τομέα της διατροφής και της έρευνας, πραγματοποιεί επίσης αξιολογήσεις φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής και παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αξιολόγηση των προϊόντων αυτών. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής, όπου χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες γνώσεις και δεξιότητές του για να συμβουλεύει άτομα και οργανισμούς σχετικά με τη βελτίωση της υγείας τους μέσω της διατροφής.

4 σκέψεις στο “Alcozar, πώς λειτουργεί; αρνητικές απόψεις, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πηγές”

Σχολιάστε